Ford Mondeo 2.0 Ghia 2001 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 93543133
Toyota Corolla 1.4 Terra 2002 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 95333598
siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ve neden ?
Ford Mondeo 2.0 Ghia 2001 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 93543133
Toyota Corolla 1.4 Terra 2002 Model 15.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 95333598
siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ve neden ?
amaç ne ? araba olsun çabuk satılsın yeter diyorsan corolla, arabaya bineyim ortalama sürede satılsın donanımlı olsun uzun yolda keyfinden geçilmesin diyorsan mondeo![]()
ikisinide almazdım ben olsamKesinlikle iki seçenek varsa corollayı tercih ederdim...
Toyotadan bendede var, baba yadigarıdır, 6 senedir arabanın annesini şeyettik tık demedi.
Üç çeşit araba vardır ya hani;
Birincisi; Bakımını düzenli yaptırıp çok güzel kullansanız bile sizi sanayiden çıkartmaz.
İkincisi ; Eğer bakımını düzenli yaptırırsanız sıkıntı çıkarmaz.
Üçüncüsü ise; Dağa taşa vursanız bile sesini çıkartmaz.
Aha işte bu toyotalar üçüncü kategoriye giriyor.
Ama fotoğraftaki araçta en az belden altında boya var söyleyim.
Corollayı tercih ederdim satılmasından ziyade daha diri duruyor masrafı olacağını sanmıyorum, hayırlsı olsun
başka secenek varmı veya elinizdeki para nedir ona göre daha güzel araçlar tavsiye edilebilir bence
herkes toyota demiş ama toyotanın bu kasası zaten hiç tutulmadı mondeodan hızlı satılacağını sanmıyorum, efsane kasa 94-96 1.6 GLİ 114hp dir. iki araçta diri durmuyor bence, mondeo konforlu ve donanımlıdır, toyota daha sağlam sorunsuzdur.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Ben senin yerinde olsam Opel astra G alırdım o fiyata alabilecegin en kaliteli ve en yakışıklı araç otur yol tutuşu frenleri gidişi 2. eli konforu tipi asla vazgeçilmez pişman olmassın
Corolla elden çabuk çıkar 1.4 olmasına karşın 97 hp dir gidişi iyidir
Mondeo da fena durmuyor corollaya göre daha iyidir çünkü segment farkı var
ilanda ki corolla yorgun duruyor
PROJECT01 GARAGE
Tabi resimlerin kalitesiyle alakalı da olabilir adam kirli haliyle çekmiştir belki fotoları![]()
PROJECT01 GARAGE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)