***** Türkçe esnek bi dil.Ne taraf çekersen:))))
Printable View
***** Türkçe esnek bi dil.Ne taraf çekersen:))))
gerçekte benim için honda, bmw'nin yanında pek bi anlam ifade etmez. honda motor yapar, bmw o motorun üstüne sürüş zevkini de katar. ;)
İşte ilk mesaj yerine bu yazılsaydı hiç bunları demezdik. Ben sizi şahsen tanımıyorum ki ciddi mi söylediniz ironi mi yaptınız bileyim. Yazdığınız ilk mesajı inana inana yazan bir çok kullanıcı var forumda :) Bilinçli yazanda var bilinçsiz yazanda ama görüşlerinede saygı duyuyorum tabi..
ben alıcak olsam honda alırdım sebebı de bmw ın yas ıtıbarı ıle metal yorgunlugu var ama masrafı goze alıyorsan bmw tabıkıde.
FATİH sanırım adınız abi diyeceğim 25 yaşındayım o yüzden. size sormak istediğim şey daha önce kaç kere bmw kullandınız veya şuanda ki aracınız nedir öğrenebilir miyim
30 yaşındayım, hiç aracım olmadı kardeş. bmw'yi ise almanya'dan gelen akrabaların sayesinde tadabildim. neden sordun, sende mi yanlış anladın beni yoksa? :)
civic sport ne ya :D kaç model oluyo hangi kasası bahsi geçen civic :)
318 is fena değilde 320i ses bakımından çok daha iyi :) 97-98 320i olsa mesela fena olmaz gibi :)
o mesajdan sonraki mesajları okuyunca da anlamışsındır aslında ne anlatmak istediğimizi. :) zaten bu honda-bmw konuları açanlar genelde kaçıyolar, ortalığı kızıştırıp. :)
edit edit edit
Bmw araba mı ya. Honda hayat onda.
edit edit edit
edit edit edit
sıkıntı yok herkez istediği araca binsin
hiç otomobilim olmadı. ailemi sorarsanız hiçbir otomobil fabrikasına ortak falan da değil. dolayısıyla honda'yı çekemeyecek bi durum da oluşmadı içimde arkadaş. olur da bir gün param olursa, temizini bulup aklıma yatan denk gelirse, şöyle güzel bi accord tercih edebilirim. legend'i de birçok araçtan daha fazla severim.
yalnız 3.18 almak varken, honda'nın da yüzüne bakmam şahsen. ne anlarsanız anlayın. konu sahibi için hayırlısını diliyorum. ;)
böyle de canımızı ye fakat dışardan bakınca sürekli saldırıyorsun gibi görünüyor
yıkıcı değil, yapıcıyım. editleyelim arka sayfadaki mesajları. zaten bu aralar vatanın milletin tadı yok, biz de burada üfürükten püfürükten şeylerle birbirimize düşmeyelim kardeş. ;)
konuyu şöyle ele alalım
performans mı? konfor mu? motor dayanıklılığımı? kasa dayanıklılığımı? donanım mı ? parça ve bakım fiyatları mı ? hemen satılabılırlık mı ?
performans= honda
konfor: bmw
motor dayanıklılığı= honda
kasa dayanıklılığı : bmw
donanım = bmw
parça ve bakım fiyatları = honda
çabuk satılabılırlık = honda
kökten fanatik bir hondacı olduğumu benı tanıyan herkes bılır , tamamen objektif olarak baktım olaya , mesajımdan alıntı yapılarak polemiğe sokmayın lütfen beni :D