6 ilerimii . ben 5 biliyodummm
Printable View
321 lik ise 6 ileridir
bu videoda favorim 265 gibi 6 ya atıyo In HD: BMW M3 e36 3.2 doing ~290km/h - YouTube :D
alt devır pek deneyemedık bıkac kısı dısında.ADIL olmuyordu,fazla guclerde bıle hep gecıyordum sıkılmıstım artık :):)
top speed olayına gelırsek.bız ep3lere 200e kadar tutunuyorduk sonra sal gıtsın oluyordu senle dıgerlerıyle felan ;)
hıcbı kere de 200de bıraktıgımız-bıraktıgımızı hatırlamıyorum. fhe lı ep3 le aynı gıdıyorum mu dıyecektık bız sımdı boyle deneseydık? :rolleyes:
bundan bahsedıyorum.enes bunları sen de bılıyorsun da neyse :)
2 araba denerkengcsuzun topspeed yakınlarına kadar denenmelı bence.
Sevgili sword:D
ilk basta 3 85 olayini duyunca avans veriyor sandim ancak orjin 2de 115 yapan araba o oranlarla her halukarda 100 105 goruyor 3te basmasi dezvantaj 4300 devirde dusuk kalir zaten m3te min 5000de basilmali bana gore,
2 75 80 arasi 3 tede 110da super denemeler ortaya cikar derim:D tabi hersey denenmeli, kisa m3 un avantajida asil yuksek hizda ortaya cikiyor birazda,,
rahat ol no problem ıdda yok:) şartlar ve araclardan anlayan zaten az cok anlamıstır dururmu...
deneme gerçekleştimi
S2k 5'e atınca m3 geçmeye başlar bence.
hayır daha deneme olmadı haftaya sanırım s2000 fıltre sitemıyle ılgılı bır parca beklıyormuş....
Bekliyoruzz hala turbomu yapion napion Muharrem:-)
merak içerisindeyiz bizde acaba ne olacak :)
ya çok ayıp oldu valla kusura bakmayın bi filtre bekliyorum daha gelmedi :(
Ne biçim filtre bu laa bahsetmedin ctesi akşam.