Ahahahahahahahu :D:D
Printable View
speclere bakınca bazooka avantajlı gözüküyor.
bursa otobanı bu iş için istanbul yollarından çok daha iyi deneme için nereyi düşünüyorsunuz
muhtemelen istanbulda denenicek
Deneme yapildiktan sonra ogrenirsiniz nerde denendigini ben bilinmesinI istemiyorum 100 araba izleyicinin oldugu hic bir otobana cikmam
Ama benim sahsi fikrimi soruyorsan bu deneme icin bursa derim
Bencede bursa dogru karar olur, sabah erken saatte trafigi yok deneceknkadar az olur tek tuk araba ya gorursunuz yada gormezsiniz, ama tavsiyem mumkun oldugunca tarihi gizli tutun, bursada olsa bile cok sayida izlemeye gelmek isteyen ooacaktir.
İlave olarak otobanin asvaltida iyidir tutunmamacisindan vs
cem gel olm bursaya:D
Bursa doğru karar bencede. Fakat tarih kesinlikle saklı kalmalı. Biter herşey sonra paylaşılır. Diğer türlü otobanda çekirdek yemeye gelen çok olacaktır.
hulkun ve teg in bursaya gitmesi zor. Yol sakat. Ancak Mudanyaya inerlerse olur onun dışında Yalova yolunda polisler dizilir ceza kesmek için. Hele ikisi aynı anda yalovaya insin Sesleri Bursadan duyulur. :D
Ikili cekici ile gidilir ama cem gelmicek brsaya sanirsam adem gelsin istanbulda cemle denesin ben gider bursada ademle denerim
Hemde cemin ocunu almis olurum :D
hilmi drag öncesi denemek istemiyosun ama yetiştirtir arabanı akhisar öncesi yapalım bu işi cem hazır ,ben gelirim sıkıntı yok
ortalık kızıssın baba bune ya. atar yok gıder yok boyle yarısmı olur.
kıvırmayın lan hadi!!!!!!!!!
oldumu jumbo:D
oldu abı. mınık kıvırmaz zaten neyse o
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
en son burda bı arada gozuktu arabalar.
bi kese atarsın artık :D
köpüklü masajda var mı :D
sory şimdi tikkat ettim bilal ağa aşağıdan dikizliyo bizi kızdırmayalım :D
Hepiniz draga katılıyor veya akhisara geliyorsanız, buyrun gelin misafirimiz olun, izmir ev sahipliği yapsın yarışa.
sizin asfaltınız kötü örtmenim :D
en guzel sarmayan asfalt bursada kauçuklu , bursada olsun bursada hem düzlükte cok :D :D
anket sonuçlarına göre Adem Cem abi ve Hilmi'nin toplamına eşittir
adem sana oy kullandım ama cem gecıcek gıbı gelıyor bana:)))
Her turlu stlegalll