aman jumbom geçerken tek parça geçsin lütfen :))
Printable View
aman jumbom geçerken tek parça geçsin lütfen :))
Son gulen ben olcm allahin izniyle
takipdeyiz .. :)
gönlümüz hulk dan yana
ben bazooka diyorum
Ben oyumu Bazooka dan yana kullandım ama Cem abiden de sağlam kıllanmıyo değilim :) Cem abinin sanki sessiz sakin modda vardır bi düşündüğü gibi geliyo bana iyi bi süpriz yapabilir :)
Oyum bazookaya.
Oyumu geçebileceğini düşündüğüm kişiye verdim ama gönlüm hulk saplasın istiyor :)
oy vermek cok zor :) benım sahsı dusuncem hıcbır araba dıgerlerını her denemede gecemıcek:) ornek olarak 10 deneme olursa bırısı 3 kere gecer dıgerı 5 kere dıgerı 2 kere.. bu guclerdekı araclarda pılotaj tutunma vs sorunları elbet olucaktır..
araclara gelınce bazuka da setup ustunlugu var,hulkta ve tegrada bıraz tecrube fazlası var gıbı duruyor..bu 2 arac uzun zmndır yollarda ve optımum setupı yakalamıs gıbı duruyorlar.. gercekten cok zor bır karar..
bazokanın tutunması vıdeodan bellı oldugu kadarı ıle muazzam..tegra cıddı basınc basıyor ve ıllakı bır adaletı olucaktır yarıs gununde..hılmıye gelınce adam bu ısın kasarı olmus ondanda bır adalet beklemek lazım;)
sonuc ne olursa olsun kazasız belasız olsun ıns..
ılla kı bır tahmın yapmam gerekırse tuyoları aldıktan sonra donucem:)
ne zaman gerçekleşicek peki ?
hakeden kazansın
Sanko'da anahtar değen araba geçilmez, o anahtarı tutan Serdar ustaysa eğer hiç geçilmez :)
180 e kadar reşit yarım boy kadar önde olur sonrasında bazoka yavas yavas çıkar :)
Gönlüm " K " Serilerinden yana diğerlerini bilmem etmem.
Asıl savaş K Lar arasında gözüküyor ikiside sevdiğimiz emek verilmiş araçlar hızlı olan kazansın ben oy vermiyorum :)
Şu subaru sahipleri içinde bir konu açsanıza yav sürekli honda konularında dolaşmaktan honda parçası bile satmaya başladılar :D
Size birşey diyim mi
Eto Bitmiş...
hertürlü bazooka diye düşünüyorum
O aksam supriz 2 tanede 4 ceker bizle olucak gun sonunda yarisi kazanan bilal aktepeyle yemek yiycek :D
hayabusaya k20 koydum bende gelıyorum
Ahmet
son galobuyla bazooka hazır gözüksede,hulk ve tegra en ufak hatasında affetmeyecektir...:D
şaka bi yana dostluk kazansın :icon_tup:
Beyler konu ile çok alakalı değil ama dikkatimi çektiği için sizinle paylaşmak istedim. Bu muhtemek Kıbrıs'daki arabayı bileniniz varmı?
https://www.facebook.com/photo.php?f...7964759&type=1
4 x 4 ler şu videoyu izleyip iç geçirebilirler uzun yıllar boyunca:)
Hulk Civic 80-260km/h - YouTube
bursa otobanı yanacak yinee :D
tarih ne zaman?
Tarih verilmez bence. Ansızın videolar gelir şenlenir ortalık :)
Oy: HULK