Ben yine söylüyorum deneme için ben bursaya gidicem egerki siz istanbulda denicekseniz hiç beni beklemeyin ademle anlaşın denemenizi yapın
Printable View
son galobuyla bazooka hazır gözüksede,hulk ve tegra en ufak hatasında affetmeyecektir...:D
şaka bi yana dostluk kazansın :icon_tup:
Beyler konu ile çok alakalı değil ama dikkatimi çektiği için sizinle paylaşmak istedim. Bu muhtemek Kıbrıs'daki arabayı bileniniz varmı?
https://www.facebook.com/photo.php?f...7964759&type=1
4 x 4 ler şu videoyu izleyip iç geçirebilirler uzun yıllar boyunca:)
Hulk Civic 80-260km/h - YouTube
bursa otobanı yanacak yinee :D
tarih ne zaman?
Tarih verilmez bence. Ansızın videolar gelir şenlenir ortalık :)
Oy: HULK
hulk 4x4lere bayadır dikiliyo ama kimse denemedi , bu gidişlede 4x4 lerin deneyeceğini sanmam
tesekkur ederim Sulhi. seni medeni cesaretinden dolayı kutluyorum. sen benım gectıklerımle dene onları gecersen benı de gecmıssındır demektır. senınle bır daha otobana cıkmam kardesım.
hilmi cemle konuştum sen istanbulda denemek istemediğin için oda bursaya gelicek denemeye seninle beraber.ben hazırım cemde hazır top sende bu işi fazla uzatmayalım denemekten çekiniyosan açıkca söyliyebilirsin seni aramızda görebilmek için her koşula ayak uyduruyoruz farkındaysan:D
hahahahha tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak diyon yane :D
Hayır benim anlamadığım hazır olmayan aracıma kaldırıyorsunuz bu şekilde geçebiliriz yoksa ilerde geçemeyiz diye mi konuşuyorsunuz kendi aranızda anlamadım ki :D
bekleyin lastigi aldım 15 gün sonra gelcek bitik lastiklerle yola çıkıcak halim yok ya
hayır benim anlamadığım içinizde boku nasıl taşıyorsunuz amk 0 sabır :)
yada siz deneyin ben çok tırsttım draga da gitmiyorum amk otobana da gelmiyorum
vay arkadas gun gelmıs devran donmus adem abıyle cem abı bırlık olup hulka bılenmıs.