bilal baklavanın ne olcağınıda söyle baride tepsisi 10 liralık olandan gelmesin sonra :hahaha:
gerçi ben 10,5 altı diyorum :D
Printable View
Ortam gitmis gelmis gitmis gelmis gereksiz genelde bunlarin sebebi konusulmadan denenmedigi icin konu uzatilmadan denensin ondan sonra giderse gider yapilsin egerki yapabiliyorsa harcayan gecer bu kadar basit uzatmayin deneyin bizde ogrenelim hizli on cekerin kim oldugunu agiz tadi bozulmadan yancilar ortaligi karistirmadan
Eğerki bir kişinin dostu arkadaşıysanız onu desteklemeniz en doğal hareket
Neden yancı kelimesinin Yalamalık kelimesinin bu konu altında kullanıldığını anlamış değilim
Ozaman ademe oy verenlerin hepsi ademin yalakası ceme oy verenlerin hepsi cemin yalakası bana oy verenlerin hepsi benim yalakam
ortalamaya baktıgımızda en çok yalama ile adem önde gidiyor
Bu Yancılar diyenlerin mantığı ile bu şekilde doğrumudur
O yüzden kelimelerinizi seçerken de biraz dikkatli seçmekte kalp kırmadan yazmakta fayda var
3 ncü şahıslar herzaman olucaktır herkes bir aracın bir takımın taraftarı olabilir
Bunu adı niçin Yalamalık Yalakalık Yancılık oldu
Yanlis dusunce bende yanciyim o isin espirisi o kadar takilma icraat istiyoruz buuu o bu su degil hizli olan kazanir mesela cem ben onu biliyorum simdilik varsa daha hizlisi hepimiz ogrenelim
Oyuncu siz biz yanci ok hilmi yalamaliga kadar gitme
ethanol & nos on the way to Bursa :D
kanka millet arkadaşı olduğu için oy verdiği sürece benim gözümde yancı ve yalamacı her ne ise o dur. Anket kimin çok kankası, destekçisi var mı? yoksa yapılacak olan denemenin sonuçlarıyla mı ilgili?
ben oy atmadım neden çünkü kimse allah ne verdiyse kasmadı bu saate kadar :D
beyler sakin yarın hepimiz yüz yüze bakıcaz ama hilmi şu var şimdiye kadar kimsenin yazdığı jumbo kadar dokunmadı kimseye .ben şakayla gerçeği malesef ayırt edemiyorum .o yüzden bende konuların için bir iki tahrik edici yazıları alıp koyarım ama gerek yok onları yazan adamların vasat asalak hayatı yaşadığını biliyorum zaten bana dokunmuyor...
bide inanılmaz insanlardan destek var ya geçilirsen diye.BEYLER KORKMAYIN TOKAT ÇOCUĞUYUM DAHA İYİSİYLE KISA SÜREDE YİNE GELİRİM :)
üzgünüm dadaş:D
http://i.imgur.com/iB1Xg.jpg