Stlegal Cem
Bazooka Adem
Miniks Hilmi
mmustu Nickli Üyeden Alıntı Adem sizi geçer demişti demi hahahahhaha10 lira benzin 3 lira mazot 2 lira lpg bi bidon karışım asıl serdar iyiydi söylemiyoda totoş POmpacıya diyorum koysana mazotu abi koymam diyor benzinli araba diyor
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
stlegal Nickli Üyeden Alıntı POmpacıya diyorum koysana mazotu abi koymam diyor benzinli araba diyor aklıma birden avizecilerin ordaki beykoz dadlısı geldi
mmustu Nickli Üyeden Alıntı aklıma birden avizecilerin ordaki beykoz dadlısı geldi ohooooo yeni nereler var
lokum güzeli
IN BOOST WE TRUST
MTM-PROSTOCK GARAGE Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun
eskidik tabi biz aynen tribe girerim
AMMA renkli kişiliğim be
despe Nickli Üyeden Alıntı cıkhh olmamış
CNC MACHINE WORKS CUSTOM TUNE PARTS
mmustu Nickli Üyeden Alıntı eskidik tabi biz aynen tribe girerim BAK ya tamam
stlegal Nickli Üyeden Alıntı BAK ya tamam nereye götürecen beni
mmustu Nickli Üyeden Alıntı eskidik tabi biz aynen tribe girerim Muştu abi ya baya gençmişsin he bir anda çöktün herhalde
IMPOSSIBLE IS NOTHING
çatalıda ne kaddan kibar tutmuşum hacı ben 2 senede çökmüşüm akü yaa
mmustu Nickli Üyeden Alıntı nereye götürecen beni Amk atsan atilmaz, satsan satilmaz eke'yi geri al
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
hacı eke yada herhangi bir proje çüksen istemiyorum 3 ileri garibanım yetiyo bana akü
mmustu Nickli Üyeden Alıntı hacı eke yada herhangi bir proje çüksen istemiyorum 3 ileri garibanım yetiyo bana akü Getirsin arabayı ayar yapıcam dedi
mmustu Nickli Üyeden Alıntı nereye götürecen beni sen götür beni uykuluğa mesala
stlegal Nickli Üyeden Alıntı sen götür beni uykuluğa mesala http://www.techturkey.com/forum/sohb...meeting-9.html
stlegal Nickli Üyeden Alıntı sen götür beni uykuluğa mesala ne zaman gidiyoruz kuray bey mevsimide değil ama yenir demi
aslan Nickli Üyeden Alıntı Muştu abi ya baya gençmişsin he bir anda çöktün herhalde biri muştunun tabağına el uzatıyor sanırım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları