bu deger krankta galiba tekerdeki gücün nedir yere ilettigin ?
Printable View
bu deger krankta galiba tekerdeki gücün nedir yere ilettigin ?
dyno verisinde hesaplanan max motor gücü 143.3 hesaplanan max teker gücü ise 115.6 hp
basarılı ama asagı gelene kadar cok fazla kayıp var ama yinede iyi :D
teşekkür ederim. önce ki aracımda 206 gti idi ondada chip flitre 60lık düz boru orta susturucusu orjinal son susturucu gene ss egzozdu o 151 bg dyno verisi vermişti buda chip olsa o civarlarda olur sanırsam tabi o chip fazla atarlı değildi :D
1.6 civic si
Vtec gaz kelebegi
crx 3-4
4-2-1 headers
HKS hi power Exhaust
51lik düz boru - kat iptali( varmı yokmu bılmıorm ama )
bide düzgün yazılabilecek en iyi chip (pek tecrübeli degilim )
bu speclerle bi civic si nasıl yürür ?
bunları alıcagına crx al 7 8 liraya boş 5 lirada koy cebine git yükle sonra vti filan hikaye gidip rc ler rslerle gaz basarsın.
günkutun dediği daha mantıklı
yapmayın allah aşkına adamın ocagına ıncır ağacı dıkeceksınız :) barı clıo onereceksen aradan saglam olanlarını sec ver ;) bu arada aracı yurutmek ıstıyorum dıyo 206 yerıne temız on numara gıderı olan bır 106 tercıh edılebılır. yada kısadan hısse crx tercıh edılebılır ;)
rs pıyasası dusmusmu ya :S hep 15 ler, sankı bı aralar 20 lı rakamlarıd rs fıyatları ?
206ya herkez zaman ayıramaz eğer sabirliyim uğraşırım 2gun sonra satmam diyosan 206 GTI 4ever :D
anlasılan o ki kimse eg civic taraftarı degil :D ben birazda görünümü hosuma gitti için istedim aslında. peki bu crxlerin motor kodu nedir d16a9 mu civic si gibi ?
Aynı motor var zaten üstlerinde si'ın aktarma ve sanzıman farklı rexi 1 adım öne cıkaran bu aerodinamik vs vs rexi yine öne itiyor ,.D
Honda CRX 1.6i-16V 1991 Model 18.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 99458904
stock vtilara el sallarsın şöyle birşeyle işte
Abartmayayım dedim.. Sonuçta babamın oğlu toplamadı o motoru :D
94 astra gsi dan başka araba bakmam o fiyatlara