arkadaslar byuk ugraslar sonucu aracımı sattım bu ıkı arac arasında kaldım butcem 23 lıra aracı gunluk kullancam
arkadaslar byuk ugraslar sonucu aracımı sattım bu ıkı arac arasında kaldım butcem 23 lıra aracı gunluk kullancam
Eğer yanlamak gibi bı derdin yoksa gc8 daha iyi gibi duruyor. Benimde yaklaşık 10 senedir iki araca karsi özellikle subaruya merakım var. Ancak suan 200sx bakıyorum. Arkdan itisli diye
23 liraya alacağın iki araçta sorunsuz olmaz diye tahmin ediyorum.artı istediğiniz araçlar için yakıt düşüncesini ön plana çıkarmanız pek mantıklı olmamış ikiside çok yakan araçlar
yok tam ole deıl alıp stock bınıcem gunluk kullancagım ıcn hangsı daha sorunszsa onu tercıh etmek ıstyrm yanı roll-drag-drıft yapmıcam sadece altmda guclu bır arac olsun ıstyrm![]()
benım sahsı kararım s14subaru herseyıyle hazır ama s14 baska
![]()
yakıt meseleyse çok yanlış araç bakıyorsun kardeşim.
bugun o paralara adam akıllı sanzıman sorunu olmayan subaru zor bulunur benden solemesıya cebınde rahat 10, bınlıra paran olmalı her ıhtımale karsı
bence bıraz daha zorla kendını sole 25 27 lıra arası adam akıllı bı subaru bak
kı forumu takıp edersen subaru sorgusunu ozellıkle rahat sakıncası olmayan sorunsuz bulabılırsın
s14 a al alacaksanda kı o lımıtlere bıraz sor gorunuyor
![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
s14 bana daha malıyetlı gıbı gelcek duruyo o yuzde subaruda karar kıldım ama alırke ılk olarak motor ve sanzımanına baktırıcam
2.0 gt turbo sunrooflu olursa bide tadından yenmez bence bende o araçları çok seviyorum sesi mükemmel. hakkınızdan hayırlısı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)