kapak işli fairway, stock 1.4 is
(araçlar benzinli)
kapak işli fairway, stock 1.4 is
(araçlar benzinli)
Forum' a hoş geldiniz. Öncelikle buyrun buradan bir kendinizi tanıtın. Üyelerimiz - TechTurkey Forum
Civic biraz önde gider gibi, belli olmaz yine de. Denemek gerek![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Fazla güvenmemek herzaman iyidir şu var kapak islide nasıl isli her port aynı ebat büyütme pek anlam ifade etmiyor manifold a göre yapılması gerek 1.gözdeki hava kelebeği yakinsa daha fazla hava cekecektir 4.göz'deki hava daha az e bu sefer her odada aynı yakıt hava karışım dengesi bozuluyor çok gözle görülür olmaya bilir fakat başka farklı araçlarda sorun yaratabilir
faırway bildigim kadarıyla 8 sibop 1.4 is 16 sibop bu ciddi fark yaratır faırway kalkışta önde kalkar sonradan 1.4 is ayırır yanlız 1.4te atmosferik yüklü olması lazım headers düzboru eksoz filtre vs aslında keyifli bi rolling drag olur iki araç içinde![]()
bende merak ettim şimdi. fairway bildiğim kadarıyla 92hp ancak tork aklımda değil. ama civic ile aralarında değer farkı pek yoktur diye tahmin ediyorum. onun dışında kg farkından dolayı kalkışta en azından 3 vites fairway önde olsa da uzunda veya rollde nolur bilemedim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)