User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
54 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: KTM Duke 125 vs Yamaha YZF r 125 vs Honda CBR 125

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

KTM Duke 125 vs Yamaha YZF r 125 vs Honda CBR 125

merhaba arkadaslar,

gectiğimiz aylarda motorum calındıktan sonra epey sogumustum ancak simdi yeniden motor almayı dusunuyorum istanbul trafiği ile baş edemeyeceğim acıkcası.

alırsam bu 3'ünden birini alacagım 0 yada az kullanılmıs 2.el olucak KTM bana cok sık gozukuyor siz olsanız bunlardan hangisini alırdınız nedeninide yazarsanız sevinirim.

KTM

YZF R

CBR 125

Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

alex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ktm le yzf r arasında gıdıp gelıyorum ben 2 sıde hoş goruntusu

TurboJDM
    Misafir
    YZF-R125 15 hp gücünde ama kesici yüzünden ötürü 134 km de kalıyor. Ebatları R6 ile birebir ebatta. Cbr 125 ile 152 km gördüm ama R125 daha seri arada 1.5 hp olsada belli ediyor. KTM'ye gelirsek Kalite doruk noktada. Ama 110 km geçemiyor diye biliyorum. Görünüş olarakta 600cc naked görüntüsünde. 2. El bi CBR250R sizi pişman bırakmaz veya Hyosung GT250R. Benim kararım bu gördüğünüz motorlardan sadece KTM süremedim oda bilindik bi marka değil. Yakıt sorun olmıcaksada 2. el CBF500, Er-6N bak.

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu üçü arasından seçim yapıcaksak ben ktm duke125 i alırdım

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kel alaka motorlar

biri harbi racing oturus pozısyonu bırı s.tourıng dıgerı enduro

sadece sık olsun ıstıyorsan cafe motoru alcam dıyorsan r125 al.tabı herkesten once gıtmen lazım zıra 1.5kagıtlık akrep bıle taksan pıtpıt gıdıosun ama o kafeye gıderken daha 5.dakıka bel agrısından motordan soguyabılırsın he tabı yurtdısında pıst egıtımlerınde kullanılan yegane motor kendısı. safkan yarıscı. ama senın aradıgın sey bu mu? tartısılır

dag tepe gezecegım,bayıden cıkarken bıle modlu-kısısel secım yapabılcegım ve 125lıklerın en kalıtelısını alacagım dıyorsan ktm ıyı secenek.elbette 1000euro daha verıp 250lık ktm almamak bana cok sacma gelıyor.aynı vergı dılımı ve neredeyse aynı yakıtı dusunursek...

overall olarak honda cbr 125-250 kategorısınde lıder.servıs agı,parca fıyatları,yakıt ekonomısı,en teknolojık olması vs vs uzar gıder lıste.belkı en hızlı degıl,belkı en guzelı degıl ama aldıktan sonra pısman etmeyecek tek marka her kosulda.
    c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
    cbr250/tricity/x10/duke390
    meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim icin hız yapması onemli değil, az yaksın tipi guzel olsun birde genc adamız tipimize uygun olsun yeterli. kullanım amacım a noktasından b noktası rahat ve ekonomik sekilde seyahat edebilmek.

yamaha benim tarzıma gore cok iddalı bir motor. honda da tasarım olarak biraz geride kalıyor ancak onunda 2.el yedek parca ve servis agının cok genis olması oldukca cezbedici acıkcası honda alacak olursam 125 değilde 250 r tercih ederim.

KTM e 1000 euro fazladan verip extra 10 km daha fazla hız yapmayada gerek yok bence
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 kat guc ve tork var yalnız sadece top speed olarak dusunme. bunun artcısı var yokusu var e-5 ı var uzunyolu var
    c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
    s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
    600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
    cbr250/tricity/x10/duke390
    meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo

Ef Driver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende yzf 125 R kullanıcı olarak şunları söyleyebilirim standartların cok üstünde bir motor acayip kaliteli yamaha cok kullanışlı ekonomik dikkat cekici bir motor yapmış herşeyi ile 600 cc motor gibi duruyor ve oldukça zengin duruyor fren sistemi bile bremboydu 125 cc ye görede gidişi cok iyi 134 de kesiciye giriyor seri atak makine ve hiç ben karşılaşmadım 600-1000 cc motorcular bile dönüp bakıodu 125 cc oldugunu anlamıyorlardı soranlarda oluyordu abi 18-20 binlik motor bu diyolardı 8 bine aldım diyince şok oluyorlardı bence en iyisi yzf 125 R yada aprillah 125 cok iyi bir motor biraz yağ yaksada iki zamanlı tork makinesi bir motordur.
    Ben..Annenizin siz küçükken"O çocukla bir daha oynama"dediği yaramaz çocuğum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motorsiklet hiç sevmem, korkarım ve çekinirim. Ama yaz başında KTM Duke'u gördüğümden beri alıp almamak arasında gidip geliyorum. Bilinmedik marka diyen arkadaşım KTM işin piri sayılabilicek bir markadır

Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki ktm bu arada ben motorumu zincirliyorum ne yapalim devir kotu..

timmaah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok samimi bir arkadaşım ktm aldı 125lik motoru çok temiz daha 1xxx bi kmsi var....
    o da almadan çok araştırdı en son buna karar verdi ama işinden dolayı çok kullanamıyor geçen gün yatçana satayım diyordu.
    düşünürseniz bana pmle ulaşın sizi görüştüreyim.
    no car no fakin fuel

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ktm duke 125 çok küçük bir motor. ben stunt öğrenmek istiyorum inşallah seneye yaza başlicam bunu için duke 125e baktım. boyuum 176. kilom 85 resmen küçük geldi bana. şuan yeni çıkmış sanırım 200 lük duke. ben onu tavsiye ederim. seneye inş onu alıcam
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

metinalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ktm duke 125 çok küçük bir motor. ben stunt öğrenmek istiyorum inşallah seneye yaza başlicam bunu için duke 125e baktım. boyuum 176. kilom 85 resmen küçük geldi bana. şuan yeni çıkmış sanırım 200 lük duke. ben onu tavsiye ederim. seneye inş onu alıcam
    sen ayı gıbısın motor napsın

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanki bundan almazsan totoşsun 50nci yıl serisini almanı istiyorum

Yamaha YZF R125 2012 Model Commuter Motor Sahibinden ikinci el 8.000 TL - 97530334
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ktm nin olayı başka marka offroad ve cross alanında lider.. dünya markası..
    honda ile yamaha arasında yamaha çok güzel hem şekliyle hem duruşuyla ama şahsen ben 7-8 bin tl 125cc lik bir motora vermezdim yazık o paraya 250cc olsa gene bir nebze hadi neyse.. o fiyata 2009 hyo 650 likler var yeni nesil enjeksiyonlu motor hem yakıtı üflüyor hem performansı çok iyi..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eminmisin hyo 650 nin az yaktığına? mesela azdan kasıt ne yakıyor şehir içi karışık kullanımda?
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    eminim ben senin dediğini anladım piyasada yaygın çok yakıyor lafları dönüyor hyo larda dohc v motor var kısaca adamlar touring motorunu racing makineye koymuşlar torklu motorda sürat yapmaya çalışırsan tapa gaz yakar neticede çift silindir.. ama ekonomi yapıcam diye sürersen 4.0 -4.5 i geçmessin söylediğim enjeksiyonlu. eski karbiratörlüleri 5.5 yakıyordu şehir içi..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizzat şuan aktif kullanan sahipleri normal 25 kuruşu buluyor diyorlar. ki şu son fiyatları düşünün benzinin. gazlayıncada 30kuruşları aşabiliyorsun diyorlar.

ahmet için 25 kuruş çok fazla. adam 10 kuruşla gezmeye alıştı. o yüzden yzf125 pahalıda olsa uzun vadede hyo650den çok daha ucuza mâl oluyor. + olarak nette hyo lara bakıyorum sahibinden comu inceleyin daha 20 25bindeki hyolar motor sıfır yapıldı yazıyorlar. 20 25binde biticekse hiç gelmez zaten ahmete o motor.

adam japona binip masrafsız gezmeye alıştı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)