Karsılastırılan aracların cokta alakasız oldugunu sanmıyorum.
Asıl ogrenmek ıstedıgımız bu araclarda bılınen kronık sorunlar varmı?
Mısal E-Class ların yol sesını çok aldıgı soylenıyor. Bu araclarda bu tıp sorunlar varmıdır?
Printable View
Karsılastırılan aracların cokta alakasız oldugunu sanmıyorum.
Asıl ogrenmek ıstedıgımız bu araclarda bılınen kronık sorunlar varmı?
Mısal E-Class ların yol sesını çok aldıgı soylenıyor. Bu araclarda bu tıp sorunlar varmıdır?
Son yıllarda audi daha önde bence...
A7 yerine Mumkunse CLS
7 kasa yerine de yeni S class i beklemeli
ben üst sınıfa alışamadım bmw lerin içi sönük geliyor,a8 i bilemiyorum a6 yı andırıyor,s desek eskidi artık.
ayrıca fiyatlar fazla biz daha yeni aldık 15 bin euro cıkarın a6 dan
hayır dur kalk trafikde olan bu.. karşıya geçerken yada dönerken yada merter bakırköy hattında şişli osmanbey hattında kullanıldı hep.ve malesef çıkan sonuç ekranda anlık olarak 11 13 arası gezindi durdu..
daha sakin kullanımda daha akan trafikde dediğin doğrudur.
uzun yolda ise 80 tl alınmış mazot ile ankaraya 160 200 arası bir hızla rahat şekilde gidildi klima sürekli açık.
2008 model 85.000 deydi ozaman.yıl 2009 da.
İçi sönük dediğin bumu ?
BMW 7 Serisi 7.30d 2012 Model 129.000 EUR Galeriden satılık sıfır Lacivert renk - 100367539 Bence 7.30d
Tabikide hic biri
Şu an 640d gran coupe siler süpürür.
Bide m paket ve dolusundan oldumu oy oy..
7'den vazgeçildiği için 6 series grand coupe diyorum ya da cls 350 ikisi varken şasen a7ye dönüp bakmam
6grand coupe yı bılmıyorum ama dıger tum seçenekleri gidip inceledik.6 gc nınde fıyatı baya yuksek sanırım.
cls sadece goruntude kalıyor.hayal kırıklıgı oldu benım ıcın. çok basık tavanı.arka koltuk oturma yerlerı çok kısa.arabaya rahat ınıp bınemıyosun bıle.kokpıt çok bogucu.
bmw 5 serisi audi ve mercedesten çok geride kalmış malzeme kalitesi olarak.
a6 çok başarılı fakat oda a7 nın golgesınde kaldı. şu an a7 ye yogunlaşıldı.
6 grand coupe spor bi araç ,bu araçları düşünen insan muhtelemen minimum orta yaslıdır.almaz.
benim gönlümde jaguar xj diesel s yatar ama 2.el piyasası vs Tr de düşündürüyor ama cok begendim bu arabayı.
evet turboğuz bmw lerin içi bana sönük geliyor mercedes-audi den sonra.bişeyler eksik geliyor
benim şahsi görüşüm cls350 a6 5.35 arasında a6 olur.audi konfor ve yakıt tüketimi açısından hem cls den hem 535 den gayet başarılı.cls ve 5 serisi spora biraz daha önem verilerek az konfor yüksek performans sert sürüş düşünülerek yapılmış 2 araç diyebilrim.bu araçların 3ünüde kullandım.ama a7 bunlardan inanın çok çok farklı bi araç ve kıyaslanabilceği tek araç panamera diyebilirim.ne kadar estetik açıdan zayıf kalsada :)
neye göre bunu söylediniz?biz arastırdık ettık bu kadar,sizin gördüklerinizi göremedik yeni kasa x5 i satıp a6 aldık ama?
bmw nin içine binice bişeyler yavan geliyor ama ben de çözemedim :)
iynn-rs mesajını görmedim cls basık filan diyorsan hiç 6 grand bakma bile,açıkçası a7 ye çıkana kadar panamera daha mantıklı zaten aynı motor,sanzıman farklı ve porsche daha torklu fakat audiden daha yavas agırlıktan dolayı.
a7 alınacaksa panamera,alınmayacaksa a6
bmw nin iç tasarımı kötülenmiş sanırım bence ne audi bmw olabilir nede mercedes bir bmw olabilir :) kendi düşüncem
A6
http://imageshack.us/a/img546/2774/a...4x768wallp.jpg
6 GC
http://imageshack.us/a/img825/6455/b...ncoupe2013.jpg
e class
http://imageshack.us/a/img440/2706/m...350cabriol.jpg
kesinlikle cls ital araç bakın 115 bin eurolara kadar düşer fiyatı
Cls seçeneği geldiğine göre cls :DDD