farklı olsun cupra olsun
Printable View
farklı olsun cupra olsun
Çipura pardon Cupra al Erdim en sarısından. :D
Kesinlikle cupra :)
gti a bi bakmak lazım ama normal polo etrafta cok var ya cidden pek farkı yok dısardan bakınca dıgerlerınden hele 4 tapısı tam aile arabası :D cupra da spor otomobil havası var. hatları duruşu çok sert öyle arabalardan hoşlanıyorum bende içide hoşuma gitti ama bakalım :)
anketde açtım oy kullanabilirsiniz
cupra ve kesinlikle sarı olmalı :)
Bu konuyu önce whatsapp grubunda açman gerekirdi :D Arabayı kullanacak olan sensin,forumda iki arabanın da teknik özellikleri arasındaki ufak farklardan defalarca bahsedildi. İki araba da arkadaşlarında var,hangisi seni daha mutlu ediyosa onu al.
+1 sarı çupra :D
polo gti'ın fotoğrafını doğru koymuşsunda o ibiza nası bi cupra ben anlamadım.
http://s11.postimage.org/3mxdtf8wz/DSCF6654.jpg
Polo'nun ekran dışında bir avantajı olduğunu düşünmüyorum, gerisi zevke kalıyor, 4 kapı gti'ın arkasına tdi yazsa kimse şaşırmaz okadar sıradan görsel olarak.
Polo zaten yakışıklı bir araç ama ibiza daha sıradışı, sonuç burdan çıkmaz zevkler tartışıldıkça :)
cuprada katlanır ayna varken gtida yok ama gtida ekran varken cupranın içi çok boş kötü bence bende gti almadan bu araya düştüm ama gti aldım ve tavsiye derim
4 kapı polo gti iyidir iyi :)
cupra candır..
Polo daha kaliteli ve hoş gözüküyor bana göre...
Ciddi kalite farkı var. Her türlü polo gti...
senin yerinde olsam 1 dakika düşünmez 4 kapı polo gti alırım uzun süre binerim diyorsan 2 kapı gti alırım.. Cupra cok güzel zaten motorlarıda aynı ama Vw' seattan bi sınıf üst :( Keşke Taypar'da Yazaydın :D Almancı olacan
Bu Arada Oğuzhanın Gtı Kıyaslama yapılacak türden bi araç değil Cocuğun başına gelmeyen talihsizlik kalmadı o yüzden başka bi gti bulup binersen Daha Mantıklı olur..
Fabia RS :)
Polo Gtı n normal polodan dış görünüş farkı yok denmiş hangi 1.4 poloda bixenon farlar yada gti arka tampon var difüzör falan.Bende Boca ile Gti arasında kalmıştım:Boca ve Cupranın güzel yanı arka tampon ve katlanır ayna.Ama Vw daha kaliteli bide iç mekan önemli diyosan o zaman kesinlikle gti.Ama cuprada cok asi duruyor :D Gerçi bana sorarsan cevabım GTI
gtı kalıte bır kere..
Cupra +1 daha net bir duruşu var.
Boca satışı bitti mi ?