Şu anda sıfır km cupra ve boca yok diye biliyorum ben..
Printable View
Şu anda sıfır km cupra ve boca yok diye biliyorum ben..
Cupra biraz daha agresif duruyor. Yere basarsanız çok daha hoş geliyor bana ama sonuçta motor vs aynı :D
içine bakarsanız Polo önde ama bana göre görünüş daha önemli..
boca ve cupra uretimi kalkmis sanirim yeni ksa olark Fr 150hp model var.
sunroof lu polo .:)
ibiza boca erdi ;)
cupra ıyıdır :)
valla ıbızaya bındım içi gayet hoş geldi koltukları fln rahat vs ama polo ya daha binmedim bakıcam tahminimce normal polodan bir farkı oldugunu sanmıyorum :) bi bakayım siteden :)
İç-dış tasarım donanım malmeze kalıtesı yol tutus ve performans olarak her türlü POLO GTI(şahsi fikrim)
Cam tavanlı deri döşemeli vs dolu bi R56 Cooper S dersen durum değişir tabi :)
başka alternatifin yok mu erdi,kararın bu ikisinden yana mı.
Bocanegra bence sarı cupra benimde hayalim
Yok yok merak ettim sadece,gonlunden her zaman tayyar geciyo onun icin sordum ama cupra al valla cok sevinirim.
erdi her taraf taksi gibi cupra ve gti kaynıyor cidden neden bu 2 araç ? scirocco olsa gene bi nebze.bak bunların yanına r56s bence koy.
Ben standart görünümlü bi şaka makinesi isterdim. O yüzden polo.
ya bana hem tip hem gidiş lazım o yuzden :) scırocco sevmyrm ben tipi iyi ama yok yani. ankaradada 3 tane cupra var ayrıca 1taneside garajda yatıyor :)
r56s olabilir evet bi bakayım :)
almaktan son anda vazgectm cok istiyordum ama vazgectm bilmiyorum nededini daha sonra direk Allah izin verirse s2k ya zıplarız :)
daha sleeper düşünürsen 4 kapı GTI yok ben agresif bişe istiyorum dersen cupra
Eğer makyajsız alıcaksan cuprayı onun yerine beyaz bocanegra alırdım ama 2013 cuprayı beklerim dersen hertürlü camtavanlı bir cupra alırdım cupra candır :)
â–º Seat Ibiza Cupra 2013 - YouTube
önü ne çirkin olmuş öyle.2011-2012 cupra sahipler baya şanslı :D
Polo gti kullanicisi olarak soyluyorum.
Arabayi almadan once ilk cupraya baktim. Distan cok hosuma gitti ama icine oturunca plastik kalitesi muzik sistemi beni direk uzaklastirdi. Cok yavan kaldi.
Polo ya gelince evet distan cok sade tek kapi olusu gusel kirmizi olmasi cezbetti. O led gunduz farlarina bayildim. İc kisima gelince malzeme kalitesi normal polo ile arasinda daglar kadar fark var deri alkantara koltuklari isitmali ve liseli etek dosemesinden cok cok daha gusel :) cam tavan ile cok havadar bir ic mekana sahip oluyorsun. Arkaya oturanda sigabiliyor. Kisacasi kendi polomu anlattim ve cok severekte kullaniyorum :) ben senin yerinde olsam polo alirim cunku vw daha kaliteli :)
cupra görüntü olarak tam sportif bir araç görüntüsü güzel...
bende polo tercih ettim çok menunum
kırmızı yerlebir cam tavanlı gti bence hiç birşeye değişilmez..
tam dolu polo 60 bin tam dolu cupra 49 bin fark iyice açıldı ikisindede bluetooth yok ikisindede deri koltuk yok ikisindede aux giriş yok ikisindede alarrm yok bunları isterseniz artı ücret vermeniz gerek seatta exktra 4 piston yarış frenleri mevcut ....
poloda artı olarak cupradan yağ sıcaklık göstergesi mevcut... cuprada artı olarak dönüşe duyarlı farlar ve sis gece otomatik yanan far leaving home far sistemi ve katlanır ayna var 49 bin lik pakette
Cupra bir aşktır doya doya yaşamak lazım :D
http://u1309.hizliresim.com/1f/t/t0006.jpg
ben oyumu polo dan yana kullandım ancak Cupra aldım ben alırken full paketlerde 8 bin tl lik fark 11 bin tl şu an için
full paket çupra 47 900
full paket polo 58.000 tl
sunroof lar hariç
deri ısıtma koltuk bluetooth alarm hariç navigasyon hariç
2013 Full dolu ibiza cupra 49bin tl mi ?
http://i41.tinypic.com/fkyw42.png
Ben mi yanlış görüyorum
Kur yükseldiği zaman 55-56 bin tl yi buluyor arkadaslar
JPEGmini Widget
61 000 tl polo ful paket
olmayanlar;
alarm bluetooth ısıtmalı deri koltuk navigasyon viraja duyarlı farlar eve dönüş evden çıkış sistemi farlar gece otomatik yanan farlar katlanır aynalar YOK
Arkadas zaten polo gti almış
ki bence dogru kararı vermiş
2011 Cupra nın ön gerçekten güzel 13 e göre:))