sağolasın .yol müsayit olursa o hızlara kadar deneriz eğer bırakmassa.
Printable View
beni biliyosun kesici olmasa 10binide geçerim 12-13 falan dönerim spoon bile örnek alır :D
ben cenabet adamım silindirler bozukken 2 sene gazladım bişey olmadı şimdi çıkarsam kesin kırılır abi :D zaten satıldı kaporası geldi artık çıkma falan yalan olur..
Rıdvan Dilmen gibisin abi önceden tahmin yeteneğin var...Gol olur :D
o güne lanet ossunnn :D cumartesi beraberiz olum...senin arabana bana yer ayarla...
Kanka sana bagaj havuzum feda olsun :hehe:
Ayıpsın edirneye bile gideriz dizel power :D
sr vtec 106larla baya fark oluodu burdan yola çıkarak ss in çokta geçilicegini sanmıyorum hatta süpriz bile bekliyorum:D
Bi 306 kullanicisi olarak Sr vti gecer diyorum :D
SR VTI a MAŞALLAH ankette bitirmiş zaten işi...
Ibo gecilirsen gel, ne gidiyosan +3 boy biliyosun :)
SS 306 kendı klasmanında zirvede ama SR vtec zorlanmadan gecıcektır dıye dusunuyorum üstlerde farkı acacaktır
Valla SR vtec ile roll yapmış birisi olarak önde olucaktır diye tahmin ediyorum.
valla kardeşim denenmişi var REG ile denedi 4-5 boy arkasından yürüdü sökülmeden ve eksikleri tamamlanmadan...
adam arabasını sökmek istemiyo bu arabayla karısıyla çocuğuyla cumartesi pazar gezmelerine gidiyo...sana söyledi yanına bi kişi al aramızda 100 kilo fark olsun yine kabulum gel deneyelim diye sen kabul etmedin..kabul ediyosan hafta içi enjektörleri takılıcak ve timingi yapılacak Sr'nin bitsin hemen deneriz...bizde denemeden kaçma durumu olmaz Mami abide bu forumda denediğim herkeste beni iyi tanır geçme geçilme sıkıntım yoktur...
Ben zaten konuyu denemedi kaçtı demeye getırmedım uyuşmadıgımız ıcın denenmedı demek ıstedım ama tabı gene yanlış anlaşıldı :) 106 kilo ile yürüyen bir araç oldugu için ***** tork olmadıgından bende öle bişey kabul etmemem normaldır sıkıntı yok yanı yanlıs anlasıldı heralde kımseye sormama gerek yok dedıgım gıbı o tarz dusuncelerım yok :) ayrıca tanıyorum kendısını gormuslugum var UE ıle 2 kere denemişti yaşça buyuk ve aile arabası olarakta kullanıldıgını bılıyorum ;)
Ue Ile denedigimde en son bagaj agzinakadar bas kabin amf ve esyalarim vardi Su anki hali % 60 daha hizli .
[QUOTE=ibratice;6282834]Ue Ile denedigimde en son bagaj agzinakadar bas kabin amf ve esyalarim vardi Su anki hali % 60 daha hizli .[/QUOT
Orasına bişey diyemem de bagajınız dolu oldugunu bılıyorum görmüştüm , hızlısınızdır peki gereksız konuda kalabalık yapmayım SS le denerken zaten görüşürüz :)
sen burdan böyle sürekli atar gider yapmaya devam edersen atar yapan yerlerini sökücem ibo!!!
düne kadar telefonda beni geçicekler kaan geliyim filtre yapalım onu yapalım napıcaz diye heyecan yapıyodun..arabanı başkalarına kullandırıyodun şimdi başımıza atarcı kesildin..!
daha önce başka bi konuda da uyardım seni benim konumda atar yapma bidaha mümkünse yazma bile bidaha uyarmam!!
Benim oyun tabiki ibrahim abiye bizzat bindigim bir arac olarak ibrahim abi onde olur
ya bu SR çokmu hızlı hep duyuyorum bu arabayı :D :D
Mami abinin dediğine katılıyorum SR önde olacaktır
bu çok atarların sonucunda kavgalar çıkıyo daha önce bunun örneklerini yaşadık ataşehir shellde o yüzden herkes sınırını bilsin akıllı olsun...
sen istediğin gibi gel boş depo gelirsin doldurur deneriz zaten senden sonra akıllandım tanımadığım adamlarla tekleyen sıkıntılı arabamla senin gibi muhabbetine diyen kimseyle denemiyorum bir hafta sonrada sağda solda videolarım çıkmıyo. bende mal gibi basıyorum adam gelmiş ayıp olmasın diye patlak bujimle