her açıdan diyorum ben:p
Printable View
2005 sti 2.0 derim ben:)
eee ne duruyosun olm biraz elini cabuk tut o zaman:o
2005 alip burnu 06 yaparim acayip olur :D
beyaz bitane ankarda vaer bildigim vrc 22 plakalı
su an beyaz sti bir tane var oda 2006 sti;)
Bilgi paylaşımına ben de bir iki cümle katkı yapayım:
WRX vs STi sertliği konusunda Khan çok doğru yazmış, STi günlük kullanımda inanılmaz sert, denk gelirseniz bir tanesinin kaputuna yaslanıp bir bakın derim (sahibinin onayıyla tabii :p ) yerinden kıpırdamaz. Tek başımayken alışkınım, rahatsız etmiyor ama arabada bir misafirim vs varsa hemen açıklama yapma ihtiyacı hissediyorum, "bu arabada spor süspansiyon var vs vs" diye...
Yakıt tüketimi olarak, ben modlu STi'ımı günlük kullanıyorum, bakkala markete bile motoru ısıttıktan sonra gazlayarak gidiyorum (trafik uygun ve yol boşsa tabii), şehir içi kullanımda genel ortalamam bir depo 100 oktan ile 210-220 km oluyor.
Basmadan gitmeyi denedim, çeyrek deponun biraz altında sıtkım sıyrıldı; yine bastım, 550 km yaptım. Mustafa'nın 2.5 ile gördüğü 600 km mantıklı bir menzil.
Marka tercihleri yapılması çok normal ama fanatiklik gereksiz. Honda atmosferik dizaynda bence fiyat-performans oranını en iyi yakalayan firma, şimdi yeni turboları ile bu ortalamayı düşürecek, ama 4WD Turbo bir Honda bence harika olur. Yine de kişisel tercih olarak sorunsuzluğu, farklı ve iyi mühendislik içeren boxer dizaynı ,1990'dan beri motor sistemleri ve dizaynına aşinalığım ve bendeki marka imajı yüzünden Subaru'ya devam ederim.
AspeN :D boyle birseyler iste ;)
[IMG]http://img136.imageshack.us/img136/9...0761vu5.th.jpg[/IMG]
[IMG]http://img136.imageshack.us/img136/2...0766dl5.th.jpg[/IMG]
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/3...0776ux1.th.jpg[/IMG]
Bitince çok güzel olacak :)
alp istediğin cevabı korhan verdi ;)
korhan brom burası yeni dukkanınız mı?
evet sulhi yeni garaj, isten firsat bulup garajla ilgilenemedik adam gibi ama yavas yavas kafamiza gore takiliyoruz:)
arabam bitsin gezmeye gelcem brom..
Güzelmiş :)
garaj değil Subaru cenneti :)
bekleriz sulhim her zaman senide ankaraya yolu dusen butun arkadaslarida:)
aboo apr diosun :S
walla ben yurt dışında bir garaj sandımm:D
paylaşımın için teşekkürler ama alınısırsa sti düşünürüm
tekrardan paylaşım için teşekkürler
şaşmaza döner dönmez 2. sağ 30-40 m ilerde sağda.
bi de oğuzhan abinin beyaz var ama o yok bu resimde.
shell kavsaktan sasmaza girince hemen sagdaki ikinci sokaktan girince 50mt ilerde sagda (autopostun yanı scania, kronenin karsısındaki sokak oluyor.)
Korhanım hayırlı uğurlu olsun
wrx sti gt hepsini seviyoruz :)
Hayırlı olsun yenı garaj :)
Hortlatıyım bi güzel konu
Hakikaten güzel konu...
Açıklama için teşekkürler.
Ben 1997 GT kullanıcısıyım. Çok güzel araç ancak Exedy yüzünden şehiriçi dur-kalkta yoruyor.
subaru servisi ile uğraşan arkadaşımın yorumu:
''sti lar yag-filtre degiştirmeye,wrx ler sanzuman-kol değiştirmeye geliyorlar '' :) tabi bu wrxi boklama değil ama mantık sti dan yana her türlü
dogbox aldın forgedledin falan fişman derken zaten sti parasını harcıyorsun wrxe