Aracı bir bayan'a yakışır şekilde kıyaslarsanız sevinirim..
Ben şahsen ikisi arasında kaldım.. 15 arabadan bu ikisi arasında kaldım..
Sizin düşüncelerinizi de almak istiyorum..
Aracı bir bayan'a yakışır şekilde kıyaslarsanız sevinirim..
Ben şahsen ikisi arasında kaldım.. 15 arabadan bu ikisi arasında kaldım..
Sizin düşüncelerinizi de almak istiyorum..
alman herzaman para eder uzmez etmez ya
gulietta tabi biraz marjinallik diyorum...
çoğunluk giulietta diyor ama benim kafa kabullenmiyora3 dese bile çoğunluk heralde yine kabullenemezdim
)
Almancı olsak da, ben şahsen gui alırdım![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
ben giulietta kullanıyorum geçen sene aldık. tasarımı, dizaynı, içi dışı heryeri çok güzel çok dikkat çekiyor kullanırken zevk veriyor fakat bi süre sonra salak saçma ufak tefek problemler çıkartıyor sinir ediyoryani ilgi alaka lazım her alfa da olduğu gibi.
bence aracı kullanacak bayanın otomobillere ilgisi varsa ve tasarıma - sürüş zevkine önem veriyorsa alfayı tercih edin.
yok ayağımı yerden kessin sessiz sorunsuz olsun diyorsanız audiyi tercih edin.
Guiletta yı yaklaışık 100 km civarı kullandım 1.4 170 hp full TCT şanzumanlı ve cam tavanlı .
Bence dizayn olarak müthiş bi araç kendine acaip baktıran bi araç yolda cok fazla görmedğiniz içinde kendinizi özel hissediyorsunuz..
Tct şanzumanı tavsiye ederim cok güzel işliyo vites geçişlerini anlamıyorsunuz cift kavramalı bir şanzuman
Motoru cok başarılı dinamic moduna alıp yaklaşık 2 km mesafede 200 km lere gelmiştim nerdeyse tam hatırlamıyorum..
Dreksiyonu acayip hassas cok başarılı ve normal bi araçtan cok daha az tur attığı için virajlarda cok işinize yarıyo .
Konfor olarak orta derece demeliyim pek konforlu olduğu sayılmaz acıkcası.Bana göre aracın cok sert süspansiyonlara sahip olduğu özellikle bozuk yolda giderken Sanki 20 jantlı basık bi araç kullanıyrsunuz gibi ..
Yol tutuşu bence mükemmel işlliyo trafikte ani manevralarda yüksek hızlarda bir gram kayma olmadı ..
Biraz uzun oldu fakat bence a3 yerine kesinlikle guiletta diyorum
farklı olmak ve tasarım isteniyosa guiletta. (bana göre a3'ün tasarımı da guiletta'dan daha güzel.) kalitesinden sürüşüne, imajından güvenliğine kadar adam akıllı bi araç isteniyosa a3.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
İç malzeme kalitesi sizin için çok çok önemli değilse kesinlikle Giulietta.
Görsellik olarak bariz üstün ve yolda az görülen bir araç, ama bu dikkat çekicilik yüzünden bayanı trafikte rahatsız edebilirler. Seçim size kalmış![]()
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
Guliet ta yı kullananlar zaten acıklamış e ***** audıyı de acıklamaya gerek yok bılınen bı arac bence alfa daha cekıcı gelıyo daha sıcak bı arac
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
a3 simdi herkezin altında var ama bi guilettasu an bindigim aracı bile takasa bırakmayı dusunuyorum hayalimdeki tek araç diyebilirim a3 sevmıyorum ama bi opel astra ile kıyaslanması bence daha dogru olur
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)