Kesinlikle farkli elinde cok fazlasiyla karsiligini veren bi cevher varalinan keyifde cok cok ayri
Kesinlikle farkli elinde cok fazlasiyla karsiligini veren bi cevher varalinan keyifde cok cok ayri
ağız tadıyla bin inşallah ama sadece chip yaptırırım dersen arkası gelir benim gibi ben forma ilk konuyu açtığımda bu orjinal kalacak hiç bişeyi yapmayı düşünmüyorum diyerek başlamıştım sonrada sadece bi chip yapalım belki sciroccolarla falan denerim dedim sonrası *****
![]()
tabi bir de şu durum var senin araç 140 dan bu hallere geldi. yani çok belirgin bir iyileşme var.
e bizim aracımızın 159 teker dynosu var şu an.çarp böl 180+ civarı bi gucu var zaten.
aslında aracım gitmesi gerktiği gibi de değil, alt devirlerimde sıkıntı var torkum çok geç geliyor ondan kısa süreli denemelerde filan özellikle diğer araç benden hafifse vs geri kalıyorum, ama 200 den sonra yakaladığım araç az değil, hele bir de güzel bir eğim bulursam çok fena![]()
stage 1 chip yapıldığında tamamen ilk basışta fırlama ile alakalı geç gelen kuvveti çok önceye alarak o sorunu ortadan kaldırabilirsin bu arada kayseriye yolun düşerse misafirimiz olursun abi mutlaka msj at
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)