Rol yapılcak dostum :)
Printable View
Rol vtı speclerı cok cok ıddaalı japoncu olarak vtec dıyorum
rol vtegin map ayarını kim yapıcak, yakıt ne kullanıcak, şöför hakkını verebilecekmi bunlar belirler galibi :) daha önce rolling videolarını hiç izlemedik, bu speclerde bi vti geçer normal şartlarda.
Gidisini canli olarak gormedim ama duydugum kadariyla rol vtec basariliymis
WHITE RS gercekten guzel yuruyen bi araç ama japoncu damarım tuttu oyum ROL VTEC :) İnş. kazasız belasız zevklı denemeler olur her iki taraf içinde.
ikisine birden oy veremediğim için oy kullanma taraftarı değilim. iyi eğlenceler kerem & kadir abi
White RS te çok emek var var defalarca kendini ispatladı.. ROL Vtec'i de artık pistlerde görmek istiyoruz... White RS in zorlanmadan geçeceğine inanıyorum.
Şampiyon belli.. ikinciye bakalım :)))
Rs önde olacaktır
Ortaya idddaa koyalimm :) 1kilo tatlii kadir abi toplanip ziyafet cekeriz
Vtec onde olucak gıbı duruyor
gercekten cok merak ettigim bir araç roll vtec rs i ztn biliyoruz. merakla takiptemim
inş kazasız belasız güzel bi gece geçiririz.. İki arabada oldukca hızlı :) tatlı varsa gelirim aga :D
oyum whiteden yana cünkü bazı hazırlanmıs vtecler izledik gtiler ile zor yürüyor white gerek cc gerekse yürürü bakımından onde olur bence
atmo king white rs....
bana haber vermeyi ihmal etmeyin
ben white rs diyorum azda olsa üzerinde emeğim ilgim vardır ;) kerem kardeşimin arabasıda umarım istenilen seviyede olmuştur emeklerin karşılığı boşa çıkmaz inşallah :) merakla bekliyoruz
cidden uzun zamandır vıdeosunu ve son durumunu merak ettığım bı araç rol vtec.. deneme çok keyıflı olacağı şuphesız yıne de bı japoncu ve gorsel anlabda rol vtec ın ıkızıne sahıp olduğumdan oyum vtece:) merakla beklıyorum