White rs geçmiş videolar gelicek hep beraber aradaki farkı izleriz
Kadir abiyi ve erkutu tebrik ederim
Printable View
White rs geçmiş videolar gelicek hep beraber aradaki farkı izleriz
Kadir abiyi ve erkutu tebrik ederim
Hadi ya maşallah valla RS ve Erkut ustama. Maşallah rol vtec e de
Tebrikler kadir & erkut abi
tek deneme yapılmış. Şimdi telde bacanak Kadir le konuştum. Sonuç 5 boy RS önde.
Tebrikler Chiefkadir&Bladerk
...................
Güzel deneme oldu maşşallah araçlara Kadir abi Erkut abi tebrikler ;)
Kerem'cim senin ROL'e de maşallah. seviyoruz ROL Vtec'i de...
Tebrikler kadir abi, erkut abi
kerem kanka rol vtec e kocaman maşallah
Güzel zevkli bir deneme oldu white Rs net 2-3 boy arası geçiyor
Kendi gozumle gördük yaptıgım yorum :)
Deneme yapan ve emek harcayan herkese teşekkürler :)
Cok bekledik ama kisa surdu deneme:)
iki aracta cok iyi yurudu
budamı gol oldu rs demiştin ne kadar yüklersen yükle s2k wari bu vtecler yürümüyor fazla sıkıstırma olayına gelemiyorlar bir ep3 değiller yazmıstım rollden önce
Bence aradaki boyun bi önemi yok geçen geçmiştir maksat kazasız belasız bitmiş olması
Videolar gelince hep beraber izleriz boşa tartışmaya gerek yok
İki aracada maşallah ikisindede büyük emek var
İki araca da maşallah..kadir abi&erkut usta tebrikler :)
meraklar içerisindeyiz :D
sonuc sasirtmadi tork egriler galip geldi:D
2-3 boysa vtida cok iyi yalniz MASALLAH..
3. viteste rs açıyor 4. viteste sabit gidiyorlar 3 boy civarı
cihan Yazdığım mesajların altına CHN 53 yaz yorumları ben yapıorum gibi oluyr....
EDİTLEYEN DİRK
Clio farkli masallah
Şu an videoları görmeden yersiz boyları konuşmak
Belli ki RS geçen taraf olmuş
Gene oy verirken yanılmadım :)
Kadir emmi ve Erkutun gönlüne yüreklerine sağlık
daha önceki postlarda görmeden etmeden 5 boy yazan var =)
sonuç olarak gözümüzle milmetrik ölçüm yapamıyoruz , dediğim gibi 3 boy civarı =)
CİHANNN
Gözle görülen araya 2 araba girdiğidir videonun açısından bile aradaki farklar tam anlaşılamaz... iki araca da maşşşallah...
3 ün civarıyla 5 arasında 7-8 metre fark var bu yükseltme alçaltma işi değil burda bi deneme gerçekleşti 3 e 5 demek emeğe saygısızlık olur...
şu boy mevzusunu uzatmanın anlamı yok video varmış zaten.
umarım dışarıdan çekilen bi video vardır ordan net görülür.
oyumu rs'e vermiştim, arada ki fark 1-2boy olur diye düşünüyordum yaklaşmışım.
hacimli vtec, burda vtec'e yavaş denemez bu arada clio çok hızlı diye düşünülmeli. hem hafif hem dolu baya.
Her 2 araca da, sahiplerine de, ustalarina da, emeklerine de maşallah...
Rol vtec yeni setup tamamlandıktan sonraki ilk denemesine çıktı ki en buyuk handikapı buydu.
White RS uzun zamandır formunda ve her geçen gün üstüne katıyor, bu da clio nun avantajıydı.
Sonuç olarak White RS geçti, tebrik etmek lazım.
Erkut yine iyi iş çıkardı ;) chiefKafir de vurdu kırbacı :)
Rol Vtec ilk denemesinde direk en hızlı hothatch ile başladı, ilk deneme için en tepedeki hothatch i seçti, günler geçtikce üzerine katacaktır eminim, utku selamoğlunun emeğine, kerem kardesimin cebine sağlık ;)
Bir arkadaş vteclere sıkıştırma yaramıyor filan yazmış, rol vtec'i geçen arabanın WHITE RS olduğunu ve daha hızlı hothatch'in olmadığını (swap haric) bilmiyor sanırım, yeni setup, ilk denemesi ve boyle bir yorum... El insaf yani...
Guzel bir deneme oldu, rol vti bu gucu bu kilosu ile can yakar , white rs bildiginiz gibi , ikisinede masallah.. Kimsede boy muhabbeti yapmasin bosuna , rol vti sahibi kerem ile şu saate kadar muhabbet ettik mekanlar kapali oldugu icin tatlisini yiyemedik ama muhabbet guzeldi.. Video icin percusyon aliyi bekleyelim :)
Ayrıca ANKARAnın farkı yine ortaya çıktı, en hızlı RS ile en hızlı vtec deneme yaptı, deneme yapılırken izleyen 12 araba da otobandaydı, en ufak bir sorun yasanmadı, deneme yapıldı, o kadar olmasına ragmen bir tane sivri cıkıp da denemeye engel olacak harekette bulunmadı, deneme bitti otoban kenarında park edip tebrikler sunuldu ;)
Cok guzel gecildim masallah whiters ve erkut abi :)
Tum arkadaslarim ve utku abiyede tsk ederim cok emek verdik
Cok guzel mutlu sonla biten bi deneme oldu( yani tartismasiz) ;)
Keske her deneme bole olsa
İyi gecelerrr :)
bi araç ilk çıktığı zaman en hızlı halinde olmuyor, vtec'e biraz daha zaman gerek.
biraz daha kurcalayın özellikle dyno üstünde yapabiliyorsanız çok daha güzel olur,
belki alıcağınız güçler vardır, 3-5beygir deyip gecmeyin sakın faydasını çok görürsünüz:)
eğri düzeltebilirsiniz hiçbişey olmasa bu bile fark ettirir.
bu arada vtec'e yakıt denediniz mi? :)
kadir abi aynı soruyu sana da yöneltiyim yakıt denedin mi hiç?