2000 ies, 130000de. Güvenlik paketli, Otomatik 25.000 tl istiyor. Arkadaş bu sitedeyse alınmasın ama, bu neyin kafası? Sölesin bizede...
Printable View
2000 ies, 130000de. Güvenlik paketli, Otomatik 25.000 tl istiyor. Arkadaş bu sitedeyse alınmasın ama, bu neyin kafası? Sölesin bizede...
bende çok severim hondayı ama almanları daha çok severim...gelelim vti konusuna aracımı almadan önce vti 'a niyetlendim 4 kapı sedan olmak şartıyla evet yakışıklı arabalar ama dediğin gibi elalem 25 den ağzını açmış durumda 25 in altındakilerde hepsi değil muhakkak ama geneli turşu...25'e çok daha konforlu ve tatmin edici almanlar alınabilir...ama honda hastalıktır o ayrı saygım var alana da satana da ....
Keyfe keder satan, acelesi olmayan satıcılar şişirdi bu fiyatları. Milletin deli gibi honda aradıklarını biliyorlar fiyatlar tavan yapıyor. Dediğin gibi, bu honda hasta işi.
TR'deki en hızlısını veriyorum 23.500 e :) daha ne olsun millet ne yin kafasını yaşıyor acaba.
Hız kavramı göreceli derken ? Daha hızlı atmosferik bir ies yok :)
Eyvallah civic yakışıklı araç piyasasıda hareketli ama temizini bulmak çok zor alayının ırzına geçmişler. Bu kadarda takıntlı olmaya gerek yok piyasa geniş 17 bine 2001 model 100 bin km 4 hava yastıklı digital kilimalı lpg li daha konforlu skoda octavia bulanabiliyor seçenek çok bu şekilde.
Ben olsam kesinlikle almazdım.
Daha bunu önceki gün bir arkadaşımla da konuştuk. ES kasa Civic var bende de fiyatları ortalama 20-21'den kapı açıyor. Benim gözümde 17-17.5'luk bir araba dedim ama piyasa öyle değil işte dedi. Haklı da.
Daha 3 hafta önce bir arkadaşım 25 bin kusur liraya Impreza 1.5 aldığını söyledi. Aracı da gördüm. Bu son kasadan önceki çıkan makyajlı kasalardan. Bu paralara Civic'ler satıldığını düşündüm ve en iyisini yapmışsın dedim.
İlle de Civic olacaksa üstüne 8-10 daha ekleme şansınız varsa FD kasa, üstüne 4-5 ekleme şansınız varsa makyajlı ES kasa(Vtec II) alın derim.
Ama o paralara farklı ve donanım yönünden zengin araçları da araştırın derim. Laguna gibi, Mondeo gibi, Octavia gibi mesela.
berk72@ustad bence başka araçlara yönelin hayırlı olsun şimdiden..
Bütçeniz nedir? Farklı araçlara yönelmekte fayda var. Honda'dan başka araca neden binemiyorsunuz? Hondaların çok tutulmasının nedeni ''bence'' sorunsuz ve UCUZ olmalarıydı. 13 yaşında arabaya 20 bin TL verilir mi hocam?
bi şey daha eklemek istiyorum ***** siteye 24 25 yazdıklarına bakmayın burda bi arkadaş geçen sene bu vakitler sedan iesi 20.5 e aldı hatasız küçük bi lokal boyası var sadece km side 100 k civarıydı:)pazarlık çok önemli.:)üstelik beyaz renk ve orjinaldi.
Elime geçecek nakitin miktarını +100 -100 söylerim karşımdaki araç sahibine. Kafasına yatarsa el sıkışırız. Kabul etmezsede canı saolsun. Herkesin malı kendince değerli. Zorlada güzellik olmuyor.