Bu paraya 1.8 t Passat alınır , aklınızı başınıza toplayın :)
Printable View
Bu paraya 1.8 t Passat alınır , aklınızı başınıza toplayın :)
Aynen bende son 10 yıldır honda sahibiyim. Başka arabaya binmem. Ama 22-23 bine ies'e vermek yerine 2-3bin üstüne koyar vti almak en güzeli. Vti gibisi yok. 3 kapısını kısa süreliğine
kullanmıştım bir ara.
öncelikle özür dilerim....
gerçekten o paraları , o araçlara vericeksiniz yani ?
civic derdiniz var anladım ama , vtecII neden almıyorsunuz ?
fayda/maliyet eğrisi daha iyi bence.modelli ve teknolojik...
Honda alışkanlığı çok kötü. Bile bile bu paraları gidip düşük model araçlara veriyoruz. Kimseye tavsiye etmem o yüzden honda dünyasına girmeyi. Girersin ama çıkamazsın! :) Garip bir bağımlılığı var.
arkadaşlar şunuda belırteyım hondanın dıyer aracları ayrı bıtrafa vti başka bıtarafa ..
benım fıkrım tabı saygılar sevgıler
valla bende fanatik hondacıyım ama ***** benzin fiyatları sattırdı..:(
fiyat düşer diye bekleyenler bu beklentisinden vazgeçsin :) düşmez ieslerin fiyatı. tecrübeyle sabit bayağadır bakmıyorm geçen arkadaş link attı bi baktım fiyatlar ben ararkenkinden daha pahalı
kendim 3-4 ay aradım kafama göre temiz ve fiyatı uygun bulmadım
fiyat uygunluğundan kastım 10 lira deil 17 ye kadarda para cıkardım ama o parayı hak edicek temizlikde bulamadım
20-30 arabaya baktım .
başka araçlara bakmak yada güzel paralar vermek lazım tabi şansınıza birisinden denk getirir alırsınız oda kısmet :)
ben mantıklı bulmuyorum o paraları.
yazık ya vallahi yazık vti lara ieslere bukadar para veriyolarya .. nedır bu vti lar ucuyomu kaçıyomu anlmadım bn , o paraya 118 alınıyo akıllı olsn millet ;)
BMW 1 Serisi 1.18i 2007 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 105177936
Keyifli bir araç ama ederinin çok üstünde fiyatlar isteniyor.on yaşının fazlasıyla üstünde olan bir araç için yüksek bir rakam .
dogru soylıyosun kardeş..de sana bişey soylicem yanliş anlamazsan ama dürüst cevap verirsen memnun olurum ..
sen hic vti kullandınmı ..
yanlış anlama ben senın 1 serızınden 5 serısıne kadar hepsını kullandım
ha şunuda belırtıyım bır vti nın ederı bence 20 bın 25 arası
Ben ya vti, ya da vti diyeyim aradan çekileyim arkadaşlar.
imkanın var sa vtı bak altı sene ies ye bindim f/h/e yaptım ufak tefek zevkli araba ama bir süre sonra yetmemeye başladı yavaş geldi iki senedir vtı ya biniyorum aynı specler iki araba arasında çok fazla sürüş keyfi var şimdi type-r düşünüyorum insan hep üstünü istiyor si dan inince ies sana tat vermez bence yavaş gelir
Cok garip bir milletiz yahu...
20 e vtec2 mi var ?
Bence herkes sevdiği araçla mutlu olur. Ben vti derim, başkası rs4. Diğeri gti...
Sonuçta ortak tutkumuz arabalar.
herkezin bir tarzı var saygı duymak gerek sonucta, vti binicisi vti kötü demez bende e30 tutkunuyum e30 a laf söyletmem ama iyi tarafı kotu tarafı tartısılır ben onden cekıs sevmem baskası arkadan ıtıs sevmez zevk meselesi.
Kazasız, belasız kullanalımda gerisi zevklere kalsın.
Ae101 GLİ lere bi göz atın :)
aslında onun yerine diye başlayıp uzun uzadıya buraya tavsiye edeceğim marka ve modeli yazmak isterim ama hep karşı çıkıyor insanlar bana era 1.5 crdi incelikli birkaç değişiklikle süper olur mükemmel araca ulaşmış olmazsınız ama bunlarda bir alman değil yani paranıza yazık o paraya bir çok araç var