E36 ti modelini kıbrısta okuduğum süre içerisinde kullandım tercih yüksek ihtimalle e46 compact olacak,kardeşinizin aracı renk itibariyle de çok hoş,hayırlı satışlar dilerim.
Printable View
E36 ti modelini kıbrısta okuduğum süre içerisinde kullandım tercih yüksek ihtimalle e46 compact olacak,kardeşinizin aracı renk itibariyle de çok hoş,hayırlı satışlar dilerim.
2litre 150 hp hafif fiestadan 1.6 110 hp agir 316 ya gecince bmw eglenceli gelmeyebilir
Maksat performans değil,günlük kullanım için sportif bir araç düşüncesi,şu anki araştırmamda 323 ve 325 üzerine yoğunlaştım olmazsa 316,gerçi nasipte ne varsa o olur.
2004 modeller güncel motorlar N45B16A benzinde kullanılmışsa arkana bakma . için rahat olsun temiz araç kendini belli eder bu aracın M paketini kullananlar genelde meraklı kişiler anlarsın. Yalnız lpg konusu önemli. benzinde kullanılmış bir 3.16ti altın değerindedir ;) Piyasası yavaş akar derler ama aldığın zaman zaten satmak istemeyeceksin.Temizini bulursan emin ol aldığına 1 gün bile pişman olmayacaksın