iphone 5
galaxy s3
samsung iphoneden 5 kat daha hızlı olsun. hafızası 20 kat fazla olsun.. Bataryası 5 katı gitsin yinede iphone![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
2 arkadaşım note 2 ve s3 aldı. 2si de 15 gün içinde satıp ıphone 5 aldılar. Daha önce iphone kullanıyolardı alışamadılar Samsung a.
- 1 yıl kadar iphone4 ve 3 ay 4s kullandım.
Suan Galaxys3 kullanıyorum sarjı cok cabuk bitmesine raamen. Ben cok cok memnunum cıhazda. iPhone u aratmadı bana. + larını gördüm - lerini görmedim henuz.
#KGdetanirlar
bu tür tellerde işletim sistemi alıyorsun telefon değil esasen.. karar verilmesi gereken şey samsungmu iphone mu dışında android mi ios mu.. bence smart phone alınıcaksa ios bu konuda çok başarılı haliyle iphone..
Android hiç bir telde stabil değil nedenide hiç bir tele özel yapılmıyor android piyasada alternatif yaygın işletim sistemi olmadığı için bütün firmalar mecburi androide şu anda yükleniyorlar s3 de bile bir sürü buglar var..
iphone ile diğer tellerin temel farkı.
normal telefon üreten firmalar sonradan yazılımı tellerine eklerken
apple da tam aksine yazılım telefon için tasarlanıp üretiliyor haliyle telefon yazılımla kemikle deri gibi uyumlu senkronize çalışıyor..
bunu şimdi yıksa yıksa google yıkıcak.. google motorolayı satın aldı.. şimdi google da apple gibi androidi motorola telleri için %100 uyumlu ve senkronize bir hale getirirseo zaman apple ın tekeli kırılır iki kutup olur bir yanda google motorola cephesi bir yanda apple iphone cephesi samsung falanda yalan olur onlarda büyük ihtimal windows 8 e yüklenirler..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
10 gün önce aynı düşünce içindeydim gittim s3 aldım iyikide almışım. şarjı gayet güzel gidiyo menüsünde ilk başta iphone a göre zor gelebilir zor bişey yok alışması basit 1-2 kurcalamak yeterli.flash zip jailbreak vs gibi dertleri yok.pcdeki crack gibi utorrenti indirip yada netten çeşitli sitelerden *.apk uzantılı herşeyi indirip kurabilirsiniz gibi gibi![]()
1881 - 193∞
Iphone sahibi olarak lanet olsun Itunes a diyorum . Windows kullanicisi oldugum icin dosya transferi beni kanser ediyor . Sirf bu yuzden bi daha Iphone almicam
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Gösteriş isteniyorsa iPhone, işlevsellik isteniyorsa Galaxy S3
Hala 4s in galaxy S3 den pahalı ya da hemen hemen aynı fiyat olması bile alınması için yeterli bir sebep.kulağımda tabletle konuşmak istemem açıkcası,ya da note 2 alıp laptopla konuşuyo gibi...![]()
ben iphone kullandm önceden s3 de kullandım ama iphone daha iyi gibi geldi bana ... alıp da acil satmaya kalksan bile iphone daha hızlı satılıyor.
Her Türlü Mercedes-Benz Parçası İçin Ulaşınız.
bence htc one x
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)