User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 20.000-35.000 tl arasý otomatik araç tavsiyesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

20.000-35.000 tl arasý otomatik araç tavsiyesi

eski konulara baktım dizel olarak açılmış genelde başlıklar şimdi bu paralara dizel fransızlar var çok güvenemiyorum
    Aracı benden ziyade eşim kullanacak
    bebek var biraz bagaj olmalı hani micra değilde auris bagajı en azından
    şanzımanı önemli kronik sıkıntılı olmamalı
    uygun olması şartıyla ağır hasarlı da olabilir hasarına göre
    benim denk geldiklerim;

2005 mondeo ghia
    sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
    2005 mazda 3 hb 5 kapı
    sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
    2006 hb corolla sol
    masrafları olan megan 2 2004 dinamik
    h kasa astra
    2004 accord
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...89610120/detay

accord-mondeo ve mazda3 mazda6 ya sıcak bakıyorum ama km korkutuyor
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temiz mazda 6'lara 40bin civarı isteniyor 2004-2006 model olanlara, altında alınanlar üzer gibi, mazda 3te aynı şekilde. Takip edilirse sürekli denk gelebilir. Araba aramak ülkemizde en zor işlerden biri, Allah kolaylık versin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mazdaları takibe aldım ama bebek var çok uzun süre arabasız duramayız havalar da soğuyor
    beniğ daha çok bu yukarıdaki araçların şanzumanı ilgilendiriyor
    tutupta 4-5 lira birde extradan para harcamayalım

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Easytronic şanzumanlı Astrayı en baştan elerdim. Başarısız olduğunu düşünüyorum.

Tam otomatik Japon bir araç alırsanız şanzuman veya motorla alakalı sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum.

Heralde içlerinden Mazda 3ü tercih ederdim.

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 hitler motor vw Bora iş görür ihtiyacı karşılar.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    486680662 suna bir bakın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı gerekçelerle Colt 1.5 dıd amt. aldım.Yol sesi öneli değilse sorun çıkarmaz.25-30 bin arasında bulursunuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Linkteki seçenekler arasında mondeo ve accord öne çıkıyor. O bütçeye temiz accord biraz zor ama temiz mondeo bulabilirsin. Mazda kolay arıza veren bir araç değil ama parça fiyatları da mondeo ve accorddan ucuz olacağını zannetmiyorum. Bence aile aracı olarak mondeo daha mantıklı. Daha geniş , daha konforlu vs...

akucukdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onn_dear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6 hitler motor vw Bora iş görür ihtiyacı karşılar.
    Çok vagcı gördüm seni önder abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pek, mondeoların şanzımanı kronik problemi genel durumda beni yoracak şeyleri nelerdir?
    a4 1.8 tq den indim bende şimdi astraya falan binmek istemiyorum hanımla ortak bi payda bulmalıyız mondeo donanım olarak güzel seçenek

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mk3 mondeolarda kullanılan 5 ileri jatco şanzıman , en az motoru kadar sağlıklı bir şanzımandır, bozanlar emin olki bilinçsiz kullanımdan kaynaklıdır, ben şu anda şehir içi 6.5 - 6.7 yakıyorum, şehir dışı 5 li rakamları çok rahat görebiliyorsunuz 120 ile sabit ,2200 devir de gidebildiği için.
    Kronik problemleri mevcutmudur, uzun yıllar içerisinde illaki kullanıcıların ortak şikayetçi olduğu noktaları mevcutdur her arabada olduğu gibi,
    ama bunlar aracın alınmaz tabiri ile damgalanacak şeyler hiç değildir.

Accord 2.4 - Laguna 2.0 Privilage - Passat B5 1.9tdi ve 2.0Tdci Mondeom oldu, şu anda mondeo ya biniyorum, var olan fiyat kategorisine göre seçeneklerde

Mondeo ve Accord öne çıkar, Motor veriminden ve donanım genişliğinden dolayıda Mondeo accorddan bir tık daha öndedir,
    Zira ilgili donanımları accordun 2.0 larında değil, daha çok 2.4 lerinde elde edebiliyorsunuz, maglum gündem gereğide 2.4 accord şu anda vergiden mağdur olan bir araç.
    Özellikle 2.0Tdci bir mondeo motoru hem yakıt ekonomisi hemde performans olarak belirtilen fiyat aralığı kategorisinde rakipsizdir,
    2.0 dizel transitlerde ve jaguarlarda kullanılan motorun birebir aynısıdır, motor uzun ömürlü, çok devir çevirme ihtiyacı olmayan (torkdan dolayı) , ve de ısıya alışkın bir motordur, kolay kolay
    kendini üzmez, genelde de 400 binleri gözü kapalı görürler pek hassasiyetle eğilmeden dahi.
    Eğer bilinçli bakım yapan kimse iseniz bu süre çok daha uzar.
    Konu mr.korhan tarafından (09-10-2017 Saat 10:35 ) değiştirilmiştir.
    TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
    FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
    TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
    VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle bi bakıyım dedim mondeo piyasasına alıcı gözüyle, araçlar genelde yıpranmış yorgun duruyor. Bilinçsiz kullanıcılar tercih ediyor sanırım daha çok. Bi kaç ilan var bakmaya değer. Örneğin bu araç iyi gibi ;

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barakuda26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şöyle bi bakıyım dedim mondeo piyasasına alıcı gözüyle, araçlar genelde yıpranmış yorgun duruyor. Bilinçsiz kullanıcılar tercih ediyor sanırım daha çok. Bi kaç ilan var bakmaya değer. Örneğin bu araç iyi gibi ;

Sunroof ve Koltuk ısıtma eksik birtek benimkine göre, 2005 lerde ve üstünde far sensörü de orinalden geliyor ,mesela mondeoların özellikle deri koltukları aşırı yıpranır kroniklerinden biri budur, delikli deri olduğu için bir yerden başladımı yırtılmaya, fatura irsaliye kağıtlarının başı gibi yürür gider , bu ilandakide kaplattırmış güzel durmuş
    Konu mr.korhan tarafından (09-10-2017 Saat 11:37 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mr.korhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mk3 mondeolarda kullanılan 5 ileri jatco şanzıman , en az motoru kadar sağlıklı bir şanzımandır, bozanlar emin olki bilinçsiz kullanımdan kaynaklıdır, ben şu anda şehir içi 6.5 - 6.7 yakıyorum, şehir dışı 5 li rakamları çok rahat görebiliyorsunuz 120 ile sabit ,2200 devir de gidebildiği için.
    Kronik problemleri mevcutmudur, uzun yıllar içerisinde illaki kullanıcıların ortak şikayetçi olduğu noktaları mevcutdur her arabada olduğu gibi,
    ama bunlar aracın alınmaz tabiri ile damgalanacak şeyler hiç değildir.

Accord 2.4 - Laguna 2.0 Privilage - Passat B5 1.9tdi ve 2.0Tdci Mondeom oldu, şu anda mondeo ya biniyorum, var olan fiyat kategorisine göre seçeneklerde

Mondeo ve Accord öne çıkar, Motor veriminden ve donanım genişliğinden dolayıda Mondeo accorddan bir tık daha öndedir,
    Zira ilgili donanımları accordun 2.0 larında değil, daha çok 2.4 lerinde elde edebiliyorsunuz, maglum gündem gereğide 2.4 accord şu anda vergiden mağdur olan bir araç.
    Özellikle 2.0Tdci bir mondeo motoru hem yakıt ekonomisi hemde performans olarak belirtilen fiyat aralığı kategorisinde rakipsizdir,
    2.0 dizel transitlerde ve jaguarlarda kullanılan motorun birebir aynısıdır, motor uzun ömürlü, çok devir çevirme ihtiyacı olmayan (torkdan dolayı) , ve de ısıya alışkın bir motordur, kolay kolay
    kendini üzmez, genelde de 400 binleri gözü kapalı görürler pek hassasiyetle eğilmeden dahi.
    Eğer bilinçli bakım yapan kimse iseniz bu süre çok daha uzar.
    Bende Mondeo kullanıcısıyım 2006 makyajlı kasa düz vites dizel , daha öncede 2004 düz vites dizel trendini belli bir süre kullandım. Benimde kullandığım araçlar arasında Passat B5 ve B5.5 dizeller de vardı. Ülkemiz piyasasına bakınca bence de parasına göre rakibi yok. Bu aracın temizine binip şurası şöyle kötüydü diyenini duymadım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı korki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende Mondeo kullanıcısıyım 2006 makyajlı kasa düz vites dizel , daha öncede 2004 düz vites dizel trendini belli bir süre kullandım. Benimde kullandığım araçlar arasında Passat B5 ve B5.5 dizeller de vardı. Ülkemiz piyasasına bakınca bence de parasına göre rakibi yok. Bu aracın temizine binip şurası şöyle kötüydü diyenini duymadım.
    makyajlı kasa arkadaşımın kullanmıştım düz vitesini, çıtır bir yazılım vardı , 3. vitesde sardığını bilirim ,ondan sonra zaten mondeolara bakmıştım,
    bendeki 2003 ghia mesela ben komple makyajlıya çevirdim, ön tampon, sisler, ön panjur, kaput kilit aksamı , arka stoplar, yan çamurluk sinyalleri derken baya pahalıya çıktı bana ama güzel oldu

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben denk getirip hasar kayırlı c5 aldım 2.0 hdi 2005 model. (manuel) Tam 2 ay oldu alalı 5.000 Km yapmışım.
    3 gün önce antalyadan geldim 4 kişi konfor + rahatlık cidden on numara. Yakıttan korkmuştum ama 5K km ortalamam karışıkta 5.9 TL/100 KM.
    Ş.içi de 6.0 -6.5 LT arasında oynar. Basarım dersen affetmiyor ama 9-10 ları görürsün. Senin otomatik kriterini karşılamasada iç hacim açısından çok tatmin eder.

2 yaşında kızım koltuğunda önünde 1.85 boyunda dedesi yayıla yayıla seyahat ediyorlar.

Düşünürsen c5 grubumuz var, orada bir arkadaş 120K km de 3.0 v6 otomatik bir araç satıyor. (çok km yapılmıyorsa eğer)

Bildiğim kadarıyla araç full ve değişeni yok. Dilersen numarasını paylaşırım arar görüşürsün.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mr.korhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    makyajlı kasa arkadaşımın kullanmıştım düz vitesini, çıtır bir yazılım vardı , 3. vitesde sardığını bilirim ,ondan sonra zaten mondeolara bakmıştım,
    bendeki 2003 ghia mesela ben komple makyajlıya çevirdim, ön tampon, sisler, ön panjur, kaput kilit aksamı , arka stoplar, yan çamurluk sinyalleri derken baya pahalıya çıktı bana ama güzel oldu

Aracınız güzel duruyor. Standardına göre ön basık ve lastikler 205 tabandan büyük sanırım. Çok güzel viraj alır bu . Benim araçta 400 torka yakındır 3 de sarıyor mu denemedim ama kadranın bir tık altına birkaç defa indirmişliğim vardır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı korki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracınız güzel duruyor. Standardına göre ön basık ve lastikler 205 tabandan büyük sanırım. Çok güzel viraj alır bu . Benim araçta 400 torka yakındır 3 de sarıyor mu denemedim ama kadranın bir tık altına birkaç defa indirmişliğim vardır.
    aynen öyle kendi orjinal ghia jantı 16 idi zaten, şimdi onlarda sadece kar lastiklerini kullanıyorum, haricinde 17 st jantına döndüğümde iki set lastiğim var ,biri 225 tabandı ilk taktıklarım ,bildiğin sümüklü böcek olmuştu yapıştı virajlarda ama çok ses aldı o lastikler, birde sert bir lastikti şeritlerden kedigözlerinden geçerken çok rahatsız etti ,sonra söküp 215 tabana geçiş yaptım resimdekilere ,hem uzun yolda filan hiç rahatsız etmiyor, hemde viraj performansı gayet iyi. ön ve arka 3 er santim düşük orjinalinden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben mazda 6 buldum bitane hasar var ama ağır ya da pert değil şaseler direkler sağlam bel altı boyalı 152 binde
    yarın kısmetse baktırıcam 2005 model dinamik paket donanımda bir tek hafızalı koltuk yok

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler