arkadaşlar polo için siparişi verdim mayıs ayında gelecek 1.4 confotline, ama hala kararsızım polo mu ibiza mı avantaj ve dezavantajlaşrı neler yardımcı olur musunuz? teşekkürler.![]()
arkadaşlar polo için siparişi verdim mayıs ayında gelecek 1.4 confotline, ama hala kararsızım polo mu ibiza mı avantaj ve dezavantajlaşrı neler yardımcı olur musunuz? teşekkürler.![]()
Skoda Fabia da ekliyebilirsin. bu seceneklere ful versiyon elegance modelini 2013 1,4 85 hp 34,000 TL
DRİLL
Dr.Ecu
polo için şu anda aldığım en son fiyat 32.500 trafik sigortası dahil, ibiza içinse 28000. benide en çok 2. el piyasası etkiliyor. fakat servisi, yedek parçası vs korkutuyor beni arada dağlar kadar fark var mıdır fiyat açısından?
en az deger kaybini Polo da görürsün, ama isletim maliyeti daha fazladir (Servis + Yedek parca)
Ibizada deger kaybin fazla olur, ikinci eli düsüktür, ama isletim maliyeti daha azdir
Polo GTI owner
Seat ta ibiza ve leonda ikinci elde sıkıntı yaşanmaz daha şık bir görüntüsü var bence ve kmh saatindeki ibrelerin duruşu çok ayrı bir şey bence ibiza
http://resim.donanimhaber.com/upfile...FBF4312C55.jpg
Edit:skoda ya da kesınlıkle bakmalısın çok hoş duruyor özellikle tavan rengi farklı olunca
Aynı ikilemde olan biriyim. Beklentiler önemli. Polonun boş olması beni acayip sinir ediyor. Kalkıp 32.500 para veriyorsunuz bomboş araç alıyorsunuz. İbizanında doluluğu var. Zor seçim. 32.500 Polo 1.4 comfortline modeli mi? İkinci eline 32-33 isteyenler var ilginç![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
bos arabaya 30 kusur vermek bıraz tuhaf olur bencesen bı orhan abıyle gorus o sana yardımcı olur
![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
bencede polo almalisin
İbizanın iç konsolu polodan daha başarılı bu da bir gerçek![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)