herkese merhabalar
öncelikle belirtmeliyim ki, forumda yeniyim. dolayısıyla forum kurallarını çok iyi bilmiyorum, hatam varsa affola. ben ankarada yaşıyorum, öğrenciyim. 206 almayı düşünüyorum ve tercihim 1.4 hdi sporty, 1.4 hdi comfort, 1.4 hdi x design, 1.4 hdi x line dan biri olacak gibi. fakat karar veremiyorum, çünkü herkesten ayrı bir şey duyuyorum. tek kapı alırsan elden çıkaramazsın, peugeotlar kağıt gibi vs vs. ne demek istediğimi anladığınızdan şüphem yok. eğer bu modellerden birini veya birkaçını kullananlarınız varsa, alırken dikkat edilmesi gerekenler, kronik arızalar, + ve - leri vb. konular hakkında bilgilendirirseniz çok yardımcı olmuş olursunuz. ayrıca merak ettiğim bir diğer konu ise max 16 000 tl lik araçlardan, siz ne önerirdiniz? ( öğrenciyim, günde 25-40 km kadar yol yapmam gerekecek, lütfen bu şartları da göz önünde bulundurarak cevap verin)
bunu araçlardan sizin kadar anlamayan biri olarak soruyorum, görebildiğim kadarıyla bu forumdaki çoğu kişi araçlar hakkında az çok bilgi sahibi, o yüzden vereceğiniz cevaplar benim için gerçekten önemlidir. şimdiden teşekkürler![]()