4000 5000 lirayla bitecek iş değil istediğin sey detaylarla 10 000 i kesinlikle aşar
Printable View
4000 5000 lirayla bitecek iş değil istediğin sey detaylarla 10 000 i kesinlikle aşar
k4m swapla bence, günlük de kullan mis gibi :)
eğer bulabiliyorsan f7p üst kapak al bloklarınız aymı üstkapak tesisat beyin işini görür büyük bir ihtimal şu anda izmirde broadway'e f7p üstkapak atıp turbolıyorlar
Abi f7r kovala atraksiyona girme bence daha fazla, yoksa kolay kolay kesip bicmeden cikamazsin gibi geliyo. Yuzu astarini gecer oyle bi durumda da.
Anlasilan vtec acamicaz :) neyse baska hayallere yogulasayim yavastan :( turbo isine girsem bu seferde benim motoru guclendirmek icin parca sikintisi cekicem... Ben iyisi. Kaportaya yatirim yapayim :)
Sana hayatının teklifi
Wössner forget psiton 8.5 cr
Gotze gömlek
Renault 11 turbo silindir kapağı sıfır ayarında
Renault 11 turbo emme
REnault 11 turbo egzoz manifoldu GR.A yarış aracından cıkma
Renault 11 turbo Gr.A karbüratöü Renault 11 benzin regülatörü
Bosch 5 bar dıştan pompa
tek eksik bir adet turbo Ve intercollar al tak sıkıntısız hatta bende montaj konusunda yardımcı olurum bütün parçalar sana 2500 vereyim sadece bu haftalık geçerlidir fiyat. Bu fiyata yakından geçemezsin yaglama hortumlarını vs vs saymadım söyleme gereğide duymadım.
püff teklif bomba resmen ya... bu fırsatlar hep yoklukta gelir işte :( ama yine de bu teklifi değerlendirmeyi düşüneyim :) imkanım yok ama bişeyler yapabilirmiyim bilmiyorum...
peki şunu sorayım... bu parçalarla iyi bir turbo/intercoller ile ne kadar güç sağlıklı şekilde alınabilir :) benim hedefim en azından 160-180hp aralarında güç elde etmek.
ya rolling videolarını izliyoruz hep civic, 106, clio :) artık araya tabut mabut başka bişeyler sokmak lazım ama benim böyle arabalarla işim olmaz... ben direkt rusyya dragtimes'a gitmeyi planlıyorum :D
şaka bir yana şimdilik motor güçlendirme işlerini rafa kaldırayım... bu iş beni aşıcak gibi duruyor :) önce araba park halinde güzel dursunda sonra yürütmeye kalkarım artık :)
Gaziantepte olaydık " Maceramı ariyin ağam sen" derdim. Çok maliyetli olur swap, şu 2500tl lik kiti alırken düşüneyim diyorsan swap işine hiç girme olaylarlar bambaşka... Gözler ile görüldü onaylandı :) Yukarıdaki kiti alıp turbolamak daha mantıklı. İmkan varsa turbo derim.
evet sanırım turbo daha mantıklı olur gibi... ancak anladım ki bu işe girildimi devamı geliyor :) yine de olumsuzda olsa aklımda bir karar belirmiş oldu. vazgeçtim :D
resmen ağzımın suyu aktı :D
bugün bi ince bakım yaptık yağı değişti antifiriz koyduk :) bu motor sıkıntı yaratmazsa üzerinde oynamak işime gelmeye başladı... ama arabayı lifte kaldırınca önceliğin kesinlikle kaportada olduğunu anladım. altı baya çürümüş. allah korusunda araba yolda giderken orda direklerden ayrılmasın :D
bence motor swaplama muayenelerde sorun yaşarsın sana hiç bir mühendis o araca öyle motor koyman için projesini yapmaz bence arkadaşın sunduğu teklif mantıklı al kiti aşırı beslemeye gir kaportayı daha sonra yaptırırsın az şeklin olsun gören araba dökülüyo desin gazladımı uzayınca da gidiyo desinler :)