mami sodyum diyince benim aklıma nitrasyon geldi nitrit kaplama yapıcak bir çok yer var ama bir çoğu günlük testlerini bile yapmıyorlar belirli aralıklarla 2 havuzun boşaltılıp yeni hammadde kullanılması lazım .he bunları nerden biliyorum derseniz 3 sene gaysanda crome kaplamadan nitrasyona geçişini bizzat ben yapmıştım..kısacası türkiyede hiç kimseye güvenmem ben bu işleri yapıcak olanlara ..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
İletişim
Belki burası, analiz için yardımcı olur.
Failure is not an option.
Bizle paylaşacağın seyler olmalı abi o zaman tabiki istersen öle bir tecrubem olmadı ama son bir yıldır elementleri en ince ayrıntısına kadar araştırıyorum ileriye dönük işler için.
semih senna sağolsun bu sabah yolladığı cok ince ayrıntıya girilmiş tez ile farklı bir malzeme. Bakış açım değişti açıkcası.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
kaan aksam selcuk bu tarafa gececekmiş benım emme manıfoldunu ve parayı gonder bende gerekenlerı selcukla göndereyım konu kapansın...
cümleten ıyı aksamlar...
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
ama ben yinede belli ana firmalardan alınması taraftarıyım bu benim şahsi görüşüm nasıl yurt dışındaki firmaları bunun subapı bunun şapkası iyi diye ayırt ederken burdaki bir firmadan almak ne kadar güvenli nasıl bir kalite kontrol açıkcası böyle şeyler beni korkutur..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
araplar kesin altın kaplattırıyodur supaplara
subap mı sibop mu supap mı hangisi![]()
Dr.ECU
Supsan firmasi resmi olarak peugeot sporta subap uretiyor. hatta satin alirken parca adinda direk supsan adi bile geciyor. grup a grup n ve hatta super2000lerde millet kullaniyor bunu. supsan nasil bir firmadir?
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)