RC ye 3 bin lira harcasan bile 10 bin olmasan bile gırtlak yapılmış bir GTI'ı geçemezsin. He ikisinide gırtlak yaparsan yana yana yürürler fark yok. Ama araba yükleyeceksen ucuz olan GTI'ı alıp aradakı farki motora gömebilirsin. Fark orada.
Printable View
Engin abi (starion) ciddi anlamda kararsız.Askerden yeni geldi güzel bir araba almak istiyor ama kararsız bu konudaki yorumlar karar vermesinde mutalaka etkili olacaktır yorum yazan herkese teşekkürler :)
Engin'e RS aldık, biraz önce de evine yolladım.
Ya bu forumu seviyorum. En güncel haberler burada. :D
işte beklediğim yorum ;) bana göre en büyük eksilerinden biri plastik ve iç aksamın kalitesi biraz onada boyun eğmek lazım.Rc bence herşeyiyle çok güzel ve sağlam bir spor araba ve bu özelliklere rağmen fiyatları 10 yaş yaşlı bazı araçlarla aynı paralar.Her arabanın olduğu gibi rcninde ince noktaları var illaki yürütmek için,biraz binip zamanla anlamak lazım o kadar.Doğru kombinasyonlarla zaten gayet iyi yürüyor,o şanzuman oranlarıyla ve kelebeğiyle kafi. :)
Ya arkadaslar tabıkı zevk ısı murat kardesımız hobi amaclı yapmıs saygı duyuyorum herkesın belırlı butcesı var zevkı var.Kimse yanlıs anlamasın Ama parasına göre RC su anda cok konforlu bır arac yok yok denecek gibi.TypeR dan bile daha güvenli oldugu test edılmıstır esp vs konusunda.Clıo rs olsun gti olsun içi biraz eskidi 206 RC bu araclara göre daha güzel.Standart bir 206 rc nın bıle keyfı baska yürürü son derece iyi bir araç peugeotun cıkartıgı en hızlı araba zaten 177-180 hp dıye gecıyor kayıtlarda.206 RC parasına göre süpper bır araç uygun fıyatlara canavarlar var Tek sorunu alırken bı sıkıntı yok ama satarken bıraz zarar ederek satarsın ve gec satarsın tek sıkıntısı bu ki boyle sıkıntıda sıkıntı degıl benım gozumde.:)
arkadaş karar vermeye çalışıyor. ben şöyle söyliyim. 22-23 istenen ve rahat rahatda satılan vti lardan hem performans hemde donanım,km model olarak kat kat üstündür. hangi arabayla karşılaştırıyorsun rc yi o önemli?
arkadaş rs almış bile ne kararı :D
Forza'da Stock RC, sınıfında 400 metrede geçilmiyor. :D
206 gti ya neler yapılabilirki ve maliyet ortalama neye patlar merak ettim sadece bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa iyi olur sanki:)