:icon_tup:
gecerli...
Printable View
kumho ku25 ayrı ayrı ölçmedim elektronik gaz pedalı 17 jant rc nin yürümesine bence baya engel speclerindeki clio rs mk2 nin 206 rc çok rahat ayırdığına şahitim stock olarak
izmirde drc plakalı kırmızı rc vardır bilirsiniz belki hb vtec 206 rc ayırdıgını duymuştum
206 gti içinse benm xs bile ayırıyor çok gereksiz bir motor hp seceneği
Hangi hb vtec kırmızı drc olanı geçiyormuş. Aracın eski sahibide yeni sahibide siteye üye. İzmir deki sahibide arkadaşım. Merak ettim. :) Ayrıca Clio RS aynı şartlarda 206 RC'den daha hızlı. Ama öyle çok rahat ayırma gibi bir durum yok. 2 boy felan bir fark oluyor en fazla. Kopup gitmiyor. :)
35 av 9596 hb gri vtec selami abi biras önce beraberdik kendi ağızından söylüyorum
huha xs le gti mı ayırıyorsun:D Arnavut ciğerimi koyuyosunuz akünün yanına:D
Bnm xs 90lik degl 110luk once onu belirteyim yururunu merak eden varsa izmir 6.sanayide gurhan (kus) abimize sorabilirler
ya anlamadığım şu; benim 1.4 is , vtec i ayırıyor, benim 206 gti ,206 rc'yi ikiye bölüyor tarzı yorumlar, iddialar çok ama çok saçma... kıyaslanan şey standart makineler mi ? yoksa dolu makineler mi? 206 xs modifiye edilirken 206 gti armut mu toplayacak? kıyaslama biraz mantıklı olmalı.. bende de 206 quik vardı, gerçekten verimli ve güzel giden bir araç ama standart 206 gti ile kalksa ne olurdu? tabi ki eline alırdı..
Suan icin bir calisma yapmadik ancak olmayacak anlamina gelmez sehir ici hiz limitlerine uyuyorum sikintim olmuyor
Bnm bildigim stock piston 76Mm yanlisim
Varsa duzeltin
direk modifiyem.com veya autoclubturkey günlerini hatırlattın saolasın :)
Ne gibi ustad ;)
Bnm belirttigim 206 gti kotulemek degil 2.0 motor araclar arasinda ford focus ile en zayif halka bunu belirttim kendi aracimi ovmek icin bir kiyaslama yapmadim
106 quick ile 106 gti ayırıyorum bende,önüne bıçak taktırdım...Dyno verilerim var ama ingilterede arabam gitmeden yapılan dyno verileri...