Arkadaşlar merhaba,
Merak ettiğim bu 2 aracın karşılaştırması. Performans açısından nette bir karşılaştırma bulamadım. Sizce hangisi daha iyi bir seçenek? 2 aracında 100-200 verisini bilen varsa ve paylaşabilirse sevinirim.
Arkadaşlar merhaba,
Merak ettiğim bu 2 aracın karşılaştırması. Performans açısından nette bir karşılaştırma bulamadım. Sizce hangisi daha iyi bir seçenek? 2 aracında 100-200 verisini bilen varsa ve paylaşabilirse sevinirim.
Cooper s teki mevcut 6 vitesli sanziman cok basarili degil
Aslen kotu degil iyi ama karsisindaki sanziman kusursuz vw group un dsg ile ayni olan stronic sanzimani
Bu sebeple sahsen cooper s benim icin bi anlam ifade etmiyor
Mini secimi manuel JCW olsa muazzam olur
O zaman gozum A1 stronic , dsg falan gormezdi
Fiyatlari yakin otm vites onemli degilse manuel jcw iyi bi secim
mini tercihim olurdu , a1 daha hızlı dahi olsa
Golf MKVII 1.6 Tdi
Ben olsam A1 185 tercih ederdim, miniden çok fazla var, A1 in bu modeli ise daha özel bi araba ve tasarım olarakta bence A1 şuan için daha heyecan verici, led farları olsun iç design i ekranı olsun. Motor ve alt yapı olarakta muhtemelen polo gti ve ibiza cupra ile aynıdır. Önüde son derece açık... Ankarada kırmızı s line bi araç vardı hala duruyosa bence onu alın...
a1 tercihine ek olarak yakıtı da miniden cok daha basarılı diye biliyorum yanlısım varsa düzeltilsin
A1 bana bi garip geliyor bakınca, alışamadım görüntüsüne...
Mini den artları vardır illa ki ama Mini her zaman Minidir
Ben Mini tercih ederdim
M.Resat Simsek
ya bir de kasa kodunu bilmiyorum ama bu 2010 gibi 2011 gibi mini'lerin kasası büyüdü miniliğini yitirdi ya bitti benim gözümde bir türlü beğenemedim cidden üzüldüm büyük minileri görünce![]()
a1 daha hızlıdır ama söylemek gerek büyük ihtimal evlat olur çok satılan tutulan bir motor değil a1 de, 2. el de cooper s daha çabuk gider.
sahibinden verileri
Model
Mini Cooper Coupe 1.6 S Aut.
Yakıt Tüketimi (Şehiriçi / Şehirdışı)
8,9 lt / 5 lt
Motor Gücü (hp)
184 hp
Şanzıman
Tiptronik 6 VitesÖnden Çekiş
0-100 Hızlanma (KM)
7,1 sn
A1 1.4 TFSI Attraction S-tronic 185hp
5,1 lt / 5,1 lt
185 hp
S-tronic 7 VitesÖnden Çekiş
6,9 sn
kilo ve torklar hemen hemen aynı.
a1 başta çok kötü gözüküyordu gözüme hala öyle ama ufak dokunuşlarla bişeye benzeyebilir.
mini mini mini...
Ben de r56 s kullandım otomatik, downpipe, komple eksoz, filtre kiti, yazılım, cok zevkli olur...
Coskun ARIKAN
A1 1550 kg, bunu da gozonunde bulundurmak lazim...
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
Audi A1 bence sınıfına göre çok kaliteli bir otomobil, özellikle dolularının içini beğeniyorum; Ama Mini Cooper S kadar 2.elde kolay satılamayacağını düşünüyorum bende. Uzun süre kullanım düşünüyorsanız bence A1 ile keyifli vakitler geçirebilirsiniz..![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)