Turbo sunu gorunce gulme krzıne gırmıstık sızınde basınıza gelecektır :D
Printable View
Turbo sunu gorunce gulme krzıne gırmıstık sızınde basınıza gelecektır :D
Göz göre göre alıyorsunuz :) Bari test edin arkadaşlar
Hyr konuyu açan kişi ben değilim benzinli ile dizel arasında kalmıs ''emreaydın'' arkadasımız benzınlıyı secmıs dizelı hakkında da konusulmus bende dızelını nasıpse alacagım ıcın konuya dahıl oldm ;)
bu arada yol tutuşu fevkalade . leylek meylek farketmez. :)
Çok güzel bir araç bence ama 1.6 sının yerıne 1.4 t tercıh edersenız cok mantıklı olur malesef 1.6 nın yakıtı fazla, araç çok agır.
Arkadaşımız 115 hp lık versıyonunu almış bile :)
Konuyu açan aracı almış, hayırlı, uğurlu olsun. İlk defa hb'den sonra çıkan aynı model bir aracın sedanını beğendim.
cgnozdmr için söylüyorum, motor konusunda bence çok doğru bir tercih yapmışsın. İkisi arasında kalsam dizeli tercih ederim. Gitmiyorsa 1.6 benzinlisi de gitmiyor zaten. cdti motorun yakıt tüketim azlığı, vergi azlığı, dizelin daha ucuz olması, pahalı alıp satarken de pahalı satılması yönünden hep avantaj. Hemen bir bakkal hesabı yapıyorsun, yıllık 10k km yapsan, benzinliye göre nerdeyse yarıya yakın daha ucuza yol yapılıyor.
İş yerinden bir arkadaşım 0 km aldı 1.4 140 hp enjoy plus ayda 1500 TL benzine gidiyor dedi. Şimdi satıyor 1.3 cdti almadığı için gerçekten çok pişman. Satılır satılmaz 1.3 cdti a dönücek. Opel ataköy bize tüketimin %60 oranında azalacağını söyledi 600 TL ye aynı km yi yaparmış dizeli.
(Ayda 2500 km civarı yapıyor)
Ayda 900 kâr etsen 7-8 ayda dizelin farkı çıkar be.
ayda 1500 TL yakıt harcıyacak kadar yol yapıyorsa, benzinli alırken neyin kafasıdaydı acaba o arkdaş :)
geçmiş olsun
Aracı aldık bir kaç gündür kullanıyoruz ***** erzurum kar kıyamet buz anca 70 km falan gezebildik çekişi bi aile aracı için tatminkar şuanlık memnunuz bi süre lpg taktırmayı düşünmüyoruz yakıt tahmin ettiğimiz gibi ilk zamanlar kmde 50kr civarıda olsa motor açılınca düşer inşallah zaten çok fazla km yapan bir araba olmayacak