Sirket araclarini mecbur shell den aliyorum
Kendi aracimida ya full den alirim yada opetten
Printable View
Sirket araclarini mecbur shell den aliyorum
Kendi aracimida ya full den alirim yada opetten
bende Ticariye ( Dizel ) kesinlikle şhell'den alıyorum ama şu kaçınılmaz bir gerçek her pompadan farklı benzin alıyoruz aracın yakışını yaptığımız km. yi bile etkiliyor..
Benzinde ise sürekli olarak yine shell'in 95 oktanını kullanıyordum geçtiğimiz günlerde mecburen Opetten aldım sanki biraz daha iyi gibi geldi ama bakalım bi kaç sefer daha deneyeceğim
Opel astra kullanan bir arkadaşım geçen gün bir işi için servise gitmiş. adamlar depodaki yakıtın 91 oktan olduğunu söylemiş. doğru mudur yoksa sallamışlar mı?
hep küçükyalı po dan alırım bayağı sallamışsınız po yada en iyi po ve opet bu bir gerçek bp ve sehll tamamen göz boyama yok vpower yok ultimate hikaye bunlar turkıyede yasıosunuz unutmayın
kesinlikle shell hem performans hem de ekonomi olarak bence daha iyi. diğer markalara göre en az 20-30 km daha fazla yol yapıyorum (aynı yakıt ortalamasıyla).
Punto da Pro Ceed de BP seviyordu, hem daha iyi gidiyor hem daha az yakıyordu.
Auris de Shell seviyor :D
shell GTL yüzde100 öneririm dizelciler zaten kullanıyorlardır :)
benzinide opet yada shellden
Yeditepe Üniversitesi'ne giderken Kayışdağı caddesi üzerinde IETT Garajı'na gelmeden kavşakta bir BP istasyonu var arkadaşlar. Ordan yakıt alan var mı hiç aranızda?