Hort olsun
Bir arkadaşım buna bakıyor ve sorulara cevap aramakta :)
Printable View
http://www.techturkey.com/forum/moto...-gecmek-4.html
bu konuda fiddle konuşulmuştu sanırım bende oradan öğrenip araştırmıştım. Şubat mart gibi bende fiddle almayı düşünüyorum :)
parasına göre güzel bir makine.
eski pcx kullanıcısı sadece işe git gel yapacak fazla para bağlamadan güzel şık birşey peşinde
vespa kafaları filan yaşamak istiyor sanırım :)
fiddle yakıtı nasıl ? parça fiyatları bakımları üzer mi adamı ?
parça fiyatları ucun yakıt pcx ten yüksek uzun yolda 15 kuruş cıvarı yaktı git gel kısa mesafe için fiddle iyidir.
ahmet le canakkale ye gidip geldiğimizde 15 kuruş yaktığını söledi uzun yol da düşük cc motor çok fark etmez yakıt konusunda. fiddle kullanmadım ama karbüratörlü olduğu için 15 18 kuruş arası yakması normal.
fiddle benim yiğende var gayet güzel ucuza vespa keyfi yaşıycağınız bir motor.. sanırım en son seri fiddle 3 ler enjektörlü.. led stop led sinyaller çift ayak olayı falan fiddle sym amblemini söküp vespa logosu koysanız motorla haşır neşir olmayan kimse farkı anlayamaz..
3, 4 litre yakiyormus 100 km de dogrumu bu :)
125 cc lik scooter sıkıştırılırsa yüksek hızlarda çok rahat yakar. sadece fiddle değil hepsi 90 dan sonra yakar çünkü ozrlanır hele ibrde motorda yük varsa yakar.. 125 lik scooter lar genelde 45-70 km şehir içi hızlar için tasarlanıyor.. o hızlardada gayet ekonomikler.
Pcx en az yakani diye ben 2 sene takıldık keşke satmasaydim da dedim ama neyse
Simdi arkadasima diyorum ama pcx piyasasi kafa yemisler fiyatlar sifir gibi :)
Fiddle vespa kafalari yasar dedim
Gunde 25 30 km arasi yapacak hizlada işi yok zaten
doğru bu oranlarda yakar. ben pcx 150 ile 701 km de 90 tl yaktım ahmetlerle son gittiğimiz çanakkale yolunda. ahmet bize yetişmek için daha dogru yakın gidebilmek için hepimiz sabit 90 105 arası kullandık kendisi söledi 15 16 kuruş yaktı diye. 2014 9600 km idi motoru.
sağa sola gitmek için fiddle cok iyi ama arada kacamak yaparım derse pcx 150 ve ya joymax 250 giriyo devreye ucuzluk bakımından.
uzun yol scoterı alınıcaksa 250cc likden aşağı alınmamalı bence.. 500 lük en ideali arkadaşda x9 var 160 çok rahat yapıyor. ama yakıtı su gibi içiyor oda ayrı.
ben şimdi pcx i satarsam joymax 250 ve ya gts 250 evo alacağim yakın mesafe uzun yol yapmak için.
bende scootter düşünmeye başladım,işe gelip gitmeye,, honda activa lar fena degil,,bi motor var mondial mt 125 650 tl nsıldır acaba
bütçene baglı olarak fiddle spacy alpha yı tavsiye ederim 3000 4500 arası sahip olabilceğin ve ikinci eli hızlı motorlardır.
En az yakan scooter hangisi :)