yalnız bizimkide iş hani, kapıda 2 dene ceylan yatıyor, minübüsle roll izliyoz:D
Printable View
yalnız bizimkide iş hani, kapıda 2 dene ceylan yatıyor, minübüsle roll izliyoz:D
kanka biz ZC ilede top speed yaptık, o tad minübüste yoktu:(
bu arada dün kadirin si ile denedik 3 te yanyanayız, 4 de açıyor biraz:D
:):) tabii yaa sc güzel gidiyor kanka sen safkaN kanka gitmesi gittiği kadar gitti demekti 306 gelsin can olur can :)
aykut sen nıye ateşlendin onu anlamış değilim gecdim gecıldımde demıyorum ben sızinle gaza oturunca yanınızda gittim onuda belirtdim 2 kişi oldugunuzu ayrıca sen geldın dedın abı araba olmuş guzel tutundun zaten yazdım orayada 190-200 den sonra kopum gidiyorsun diye normel şartlarda zaten gecmen lazım ilk denemede sana ve onurada soyledım koyun benım gecıldıgım videoları tech demedimmi sizde hemen koymadınızmı ? onurcan filan baya taşşakda gecdiniz ? gecmeyede devam edıyorsunuz neyse onemli değil.yanlış şunu söylıyım bundan sonra bende kurnaza yatıcam herkes gibi. onurcan uguru arıyor abı rjh 1,5 gecdik diyor tamam eywallah nıye peki demıyorsun abı gelişdede denedik bu sefer orhanla aynı gittik demiyorsunda niye 1,5 noy gecdım dıyorsun onur ?
Abi onurcanin sozu onurcani baglar. Araban eskisine nazaran iyi gidiyor fakat benle kafa burun degilsin.Dun gecede iyi gidiyor dedim. Gectikten sonra ben tassakta gecmem huyum degildir abi. Arabana masraf yapmissin karsiliginida almissin. Nyse bu deneme muhabbeti iyice boka sardi. Tekrardan masallah aracina.
bü gün 14 şubat savaşmayın sevişin
Bak Orhan abicim burada kavga çıkarmanın bir lüzümu yok dün ben köprü altında gece dönüştede dedim.. senin yüzünede demediysem demedin de
Orhan abi ilk denemede kalorifer açık bastım dedim kafa burun yürüdük farları kapattım kaloriferi kapattım senin önündeydim dedim sana cut out kapattığımda bile yarım boy öndeydi AJ yanlız ben burda senin arabanı kötülemiyorum Uğur abi başka ne konuştuklarımızıda söyledi mi sana ben senin yüzünede dedim araçta eksikler var.. Burda milletin arabasını bana kötülettirme.. AJ ile her denemende AJ senin önünde oluyor mu oluyor dün biz senle denerken senin deney gibi görüp her türlü denedim sende beni öyle aracını görmek istedin ben klima açıkta bastım far açıkta kapalıda cut out kapattım gazladım açtım gazladım virajı içten bile aldığım oldu gazladım sanada gene gelip dedim ki bu araçları arasında ki fark eskiye göre kapanmış dedim RJH iyi dedim AJ senin aracı 3-4 boy geçtiğinide biliyorum ben.. senin aracında sorun vardı kimseye birşey demediğimiz halde siz söylediniz fark bu kadar die ben kimseye yalan yanlış kimsenin arkasında da konuşmam bize 3 kuruşlk it muameliside yapma ben ne gördüysem onu söylerim videolarda mevcut Kaan'la denemen mevcut kavacığa giderken aradaki fark fazlaydı benzin aldım dedin daha iyi dedin denedik biliyorsun ki aramızda denedik Uğur abi yabancı değil die söylendi aranızdaki samimiyet fazla die buraya yazmadan beni arayabilirdin de ben sana söylediğimi söylerdim ki söyledimde hatta Kaan'da ünal'da vardı yanımda seninle denerken gayet raad hırs almadan denedim ki bir insan 3-4 deneme yapıyor ilk denemede kafa burun yürüyorum sonra neden diğer denemelerde önüme geçiyor die bir düşün bence?
Videolar inş bu sene yüklenir
Heee buda dün akşamdan
RJH-AJ
RJH vti - AJ vti - YouTube
Bu videoda photoshop var.
2. deneme
RJH-AJ süpriz CRX
AJ vti - RJH vti (deneme 2) - YouTube
ahh bütün gece böyle yürüyeydi iyiydi:/ savaşmayalım sevişelim yada burada devam etmeyelim akşam toplanalım yüzyüze konuşalım cılkı çıkmasın olayın boşverin..
laa bu meliii napmış aj ye hehe fortlamaya çalışmış resmen hehe
Adama turbo taktırcanız la:)
Melii porschee kowaliyodu. :D
Simdi sonuc olarak kılı tüyü bir kenara koyduğumuzda AJ mı aldı RJH mı aldı ?
Deli melii yapacagını yapmış yine :D
Metin obey ihtiyarlar olarak bi el atmak lazim gencler 1:0 onde:)