birinde 2 de geri kalanlarda 3de bastık. geliyor sanki dediğin ortadaki videoda 5ci vitesde gelir gibi oldu orda biraz hareketlenmiş ama özellikde ayağımı gazdan almadım bakalım nolucak diye baktım orhan abi bırakınca gazı bende bıraktım :)
Printable View
birinde 2 de geri kalanlarda 3de bastık. geliyor sanki dediğin ortadaki videoda 5ci vitesde gelir gibi oldu orda biraz hareketlenmiş ama özellikde ayağımı gazdan almadım bakalım nolucak diye baktım orhan abi bırakınca gazı bende bıraktım :)
banada oyle geldıı ama deneyıp gormek lazım orhan vıteslerı tokyo uzerınden atıyor :D
Buda dönüş yolunda Onurcan'ın pilotajıyla;
Aj vtec ve RJH vtec
AJ vtec - RJH vtec - YouTube
Kaan ile deneme şansımız olmadı ama bütün gece neyi var arabamın diye söyleniyordu iki deneme arasında bi sıkıntı olduğu ortada zaten bakalım hafta sonu benzin filtresini değiştirince kendine gelir diye düşnüyorum :)
vf vtece maşallah ciğer kokan hareketler bunlar.. gidişine bir yorum yapmıcam ama genel olarak bir yorum yapmak gerekirse: hani bi deyim varya amcadan teyzeden vtec diye hiçbiri vf nin eline su dökemez allah kazadan beladan korusu satma kardeşim müzelik kalsın elinde..;)
deli etti beni deliii. sökücem bütün yakıt sistemini AJ nin:D :)))))
haha 2 bucukuncu kornadan bastıgımda dımı:D dun aksam cıden muayen gununde gıbıyı ya bı gıdıo bı gıtmıodu resmen:D
Masallah araclara, VF de iyi yurumus baya.güzel denemeler olmus
Dun gece yine denemeler olmus
Orhan gel demisti gidemedim ne oldu sonuc video varmi onurcan ?
dün geceye katılanlar delikanlıdır!!
14 şubatdı abi, şahsen ben gitmedim, haberim yoktu!!