Sen isi biliyosun yunusum:)
Printable View
yağmur devam ediyo duracak gibide değil muhabbetimizi edelim isterseniz beyler toplanıp.. gereksiz riske gerek yok derim
anlamadım gitti bi ben hazırlık yapmıyorum galiba denemeler için:)))) en azından bagajdan 3 5 bişiler atıyorum artık gerçi:)))))
kaan noldu bizim şopp işi :D
abi işteyim akşam yada yarın ulaşır:)
Bırak şimdi hazırlanmıyormuş specleri buraya yazsam millet gelmez amk..
Tuncay abi senin bir ara muhabbetin vardı F/H/E 5 boy die şimdi biz dioruz Senin speteki araca 5 boy die ;)
Hangi hatunu şop yaptırcan yanına ;) :D Çakaaaallll.. .:D :D
Yokyok belli oldu onurcan beni dowdurucek ihtiyarlara o kdrda dedim stage3 egzantrikleri soleme die:)))) isin sakasi bi yanada arabada degisik hicbisey yok hatta otto yerine cut out war gun bugundur dier araclar icin:)))
Tuncay abi ne yani simdi mi 5 boy gecerim diosun aj yi? :) cumleden bunu anladim naptirdin arabaya yaw o kdr hizlanicak:)))) buyuk bisey olmadiktan sonra cok zor gorunuyo cunku:)
Sendikalı melii hazırmış :D
Tuncay aslan yuregi yemissin bekliyoruz seni :)
aksam deneme olursa bende gelirim ek4 swap h22 filtre ve s300 var arabada
toplanıyormuyuz beyler nerde yağmur var bilmıyorum ama bizim burlarda yok gelirkende kadiköy pendik arası yağmur yoktu
nan selahattın benım kedının adı :D
onurcan süzmesin olum sen bak adamı bize sardırcak şimdi :) yok yok kardeşim çekilmiş bu fotografı :D
RJH yi hiç bilmiyorum ama AJ izmirdeki gibi yürüyorsa speclerinin baya üstünde bir gideri var ;)