User Tag List

Sonuçlar: Hangisi

Katılımcı sayısı
79. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 300C CRD

11 13.92%
  • E60 530D

45 56.96%
  • W211 E270 CDI

23 29.11%
Sayfa 1/2 12 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 300c - 530D - E270

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow 300c - 530D - E270

Geçen hafta e60 530umu sattım şimdi yeni bir araç bakıyorum ama çok fena kararsızım...

300c crd sizce nasıldır kullananlar tüketimi hakkında bilgi verebilir mi parçası kolay mı ? En önemlisi motoru mercedes ancak hangisi

530D zaten biliyorum ancak kürkçü dükkanı olcak gibi çevrede önerebilceğiniz uygun araçlar varmı

E270 cdi babamın ısrarı motoru kronik problemleri eksik olmuyor diye duydum onun dışında ne gibi eski yönleri var ?
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim tercihim 300 C olurdu,,hem farklı zevk sonuçta zaten e60 bmw satmışsınız,,hemde diğerlerine göre daha ayrıcalıklı bi araba,,,test verilerine göre konuşursak 9,5-10litre civarı yakıyormuş şehir içinde

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMWden sonra 300C'nin malzeme kalitesi ciddi üzer bilgin olsun.

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e60tan sonra 300c attan inip eşeğe binmeye benzer... hiç tavsiye etmem. e 270cdi daha mantıklı olacaktır ancak ben olsam 2010 model gibi 3.0 tdi quattro a6 bakardım

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3.0 TDI Quattro demişken, bizim patronun abisi yakın zamanda bir tane satacak Sertaç. Siyah, içi bej. İstiyosan detayları aktarırım

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nedir durumu ciddi talip olabilirim simdi bi a6 ya baktim 26bib tl hasar var gozukuyodu...
    300c evet net kalite hissi dusuk
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

John - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açıkçası aralarında en farklı, en güzel ve prestijli duranı 300c bence. açıkçası bindiğimde de kalite konusunda bir sıkıntı görememiştim ben. gayet yeterliydi. bence güzel bir 300c şahane olur
    dünden bugüne bir günde gelinmez. - hıncal uluç
    futbol enteresan oyun. - ömer üründül
    beşiktaş'ı yenmek için beşiktaştan çok gol atmak şart. - ilker yasin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı beermug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    açıkçası aralarında en farklı, en güzel ve prestijli duranı 300c bence. açıkçası bindiğimde de kalite konusunda bir sıkıntı görememiştim ben. gayet yeterliydi. bence güzel bir 300c şahane olur
    bende yolculuk etmedim kullanmadım ama içine bindim incelidim, 300c si olanlar kızmasın ama o heybetli duruşa göre içi bildiğin yontulmamış odun. ne bi kalite hissi ne bi gösrel olarak etkileme... bildiğin kalas gibi... fiyat olarakta çok düşük zaten rakiplerine göre. 300c bence dış görünüşü ve kaput altında ki motoru dışında hiç bir artısı olmayan araç.

BlackEmperor
    Misafir
    mercedes üzmez audi değerlendirilebilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı b.ustaoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e60tan sonra 300c attan inip eşeğe binmeye benzer... hiç tavsiye etmem. e 270cdi daha mantıklı olacaktır ancak ben olsam 2010 model gibi 3.0 tdi quattro a6 bakardım
    +1 benimde tercihim bu yönde olurdu

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    300c dışardan bakdınmı bilmeyen arabadan anlamayan insan bir şey sanır heybetli durur çünkü. birde ön ızgara kromajı ve kromlu jantları varsa araba yolda baya baya bir dikkat çekiyor.. ama amerikanların olayı bu motoru cüsseli görüntü heybetli malzeme kalitesi iç trim kalitesi iyi değil.

Bu bakdığın araçlar içinde 270cdi ın eline hiç biri su dökemez düşünmeden tek geçerdim..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bahadır a katılıyorum 300 c de seyahat ettim dışıyla alakası yok birde küçük küçük camları bunaltabilir 4 çeker audi 3k değilse mercedes 270 tercih ederdim.

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    530d, illa degişim şartsa da merco. 300c hayal kırıklıgı olur
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi herkes iyi güzel 300c kalitesiz felan demişte,,,sonuçta bu arabalar orta sınıfın üstünde bulunan araçlar,,,bu sınıf için en kötü kaliteden bile bahsedicek olsak daha alt sınıfta olan bi passattan bi insigniadan bi lagunadan daha iyidir yada en iyimser olarak eşittir diyelim,,,kii bu saydığım araçlarada kötü diyemeyiz heralde

zaten e60 530 benzinli satıpta kimin bindiği belli olmayan herhangibir 530d almak zaten en gereksiz iş olur,,,hem yine aynı arabaya binceksiniz hemde bence kendi arabanızı illaki her bindiğinizde aratır,,,haa etrafınızda tanıdığınız bildiğiniz çok temiz bi araç varsa belki o şartlarda düşünülür..

mercedes tabiki güzel secenek ama zaten 300c nin hem şanzımanı hem motoru mercedes,,,ee yine herkesin ortak görüşü 300c nin en dikkat çekici ve en heybetli tasarıma sahip olduğu,,,ee mekanik olarakta çok bi fark olmadığına göre neden 300c alınmasın

bide şöle bi durum var ,,bu sınıfta aranan özellikler konfor ve prestij dir yine bunların en iyi birleşimi 300c de,,,,ki arkadaşta bide leon cupra olduğu düşünülürse,,neden bmw yada audi tercih etsinki zaten spor amaçlı kullanıcak bi araba var elinde bu ikili bu seçeneklerde en sportif ikili olduğudan söledim...

yani eğer bir araba dergisi için test yapıyo olsak bencede audi mercedes ve bmw kesinlikle 300c den bi çok disiplinde önde olucaktır ,,,ama birazda ortada bulunan durumları ve kullanım amaçlarını göze almak gerekir,,,tabi ben varsayımlar üstünden kendime göre konuyu açan arkadaşı yorumladım ...

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O uclu arasinda huzur spec geziceksem gider Merc. alirdim zaten 5 kullaniyodun Passion'dan hatirladigim kadariyla.

Alıntı Görkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi herkes iyi güzel 300c kalitesiz felan demişte,,,sonuçta bu arabalar orta sınıfın üstünde bulunan araçlar,,,bu sınıf için en kötü kaliteden bile bahsedicek olsak daha alt sınıfta olan bi passattan bi insigniadan bi lagunadan daha iyidir yada en iyimser olarak eşittir diyelim,,,kii bu saydığım araçlarada kötü diyemeyiz heralde
    bide şöle bi durum var ,,bu sınıfta aranan özellikler konfor ve prestij dir yine bunların en iyi birleşimi 300c
    Agir amerikanciyimdir forumda bilenler de mevcut ama bu uclu arasindaki en kotu secenek 300C'dir benim gozumde ic kalitesi bakimindan. Cok sevdigim makinadir durusu tipi maskulen goruntusu falan on numara ama dedigim gibi uclu arasinda huzur spec geziceksem gider gidip c almam. Tamam insignia'dan benim gozumde iyidir 300C ama 5'ten ya da E'den kesinlikle iyi degildir. Dediginiz gibi 1st gen 300c'ler Merc. altyapisini kullaniyo. E madem Merc. alicak durumum var ben niye gidip Chrysler aliyim sirf ayni altyapiyi kullaniyo diye ?
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Görkem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

...
    ne zman 300c ye binsem içindeki trim sesi ve kapidaki plastik kalitesini farkedip hüngür hüngür agliyorum.

benim şahsi görüşüm 300c nin plastik ve trim işçiligi passatin degil yeni golfün bile plastik ve trim işçiliginden ve malzemesinden kötü oldugu..
    tabi bu kişisel fikrim. imho diyelim=)

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    300c yi binenleri sürenleri bırakın sahipleri bile iç trim kalitesinin kötülüğünden gem vurur.. Baya bir binip sürdüğüm araç zamanında arkadaşlarımda vardı kendimde kiralamışdım 2 defa o yüzden rahat olumlu yada olumsuz yorum yapabiliyorum sadece iç trim kalitesi değil arka diz mesafeside segmentindeki akranlarına göre dardır eğer aile taşınıcaksa buda göz önüne alınmalı... ayrıca dar ön cam yapısı görüşü engelliyor misal ışıklara geldinmi en öndeysen ışıkları kesinlikle göremessin illaki kafayı eğip bakıcaksın.. Bu dediklerim kimisine göre hiç birşeydir önemsiz şeylerdir kimisine göre çok önemlidir neticede kronik bir arıza değil..

Allah var aracın ben şahsen ne şanzıman ne motor ne elektriksel kronik bir sorununuda duymadım.. bir passat insignia 300c dense bana kesinlikle 300c derim hatta o kıyaslanmaya e60 5.30d katılsa gene 300c derim ama kıyaslamada bir a6 (Full) bir mercedes e classe heleki 270cdi eklenirse 300c nin benim için hiç sansı yok bunlar şahsi fikrim..

Havası duruşu on numara dediğim gibi heleki o öne bir krom ızgarası var amerikadan getirtiyorlar Lincolnlerin ızgarasına benziyor uzun bir ızgara birde güzel krom jantları var takdınmı araba harika bir görüntüye kavuşuyor ama sadece görüntü işde dışı seni içi beni yakar hesabı.. mercedes platformunda yapılmasıda aracı bir mercedes kesinlikle yapmıyor ben 300c ye kötü demem sadece doğru kıyaslamada alınabilicek bir araç bence..

Chryslerda bence hayatındaki en başarılı stratejilerden birini izledi gitti o arabaya 3.0 dizel motor koydu eğer klasik amerikalı kafasıyla piyasaya girseydi yani sadece yüksek hacimli 2.7,3.5,5.7,6.1 falan motorları satsaydı Türkiyede hiç sansı olmazdı..
    300c de tarihin tozlu raflarında silik bir amerikan aracı olarak kalırdı.. Hatta biraz daha akıllılık edip o kasaya 2.0crdi motor koydursaydı peynir ekmek gibi satardı bu gün linea albea gibi yollarda 300c görürdük..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Chryslerda bence hayatındaki en başarılı stratejilerden birini izledi gitti o arabaya 3.0 dizel motor koydu eğer klasik amerikalı kafasıyla piyasaya girseydi yani sadece yüksek hacimli 2.7,3.5,5.7,6.1 falan motorları satsaydı Türkiyede hiç sansı olmazdı..
    300c de tarihin tozlu raflarında silik bir amerikan aracı olarak kalırdı.. Hatta biraz daha akıllılık edip o kasaya 2.0crdi motor koydursaydı peynir ekmek gibi satardı bu gün linea albea gibi yollarda 300c görürdük..
    aslında hiç düşünmemiştim ama yine mercedesin 2.1 dizel motoru kullansaydı 170hp 440nm... o motor da baya satardı trde

MEGFB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni passat cc 2.0 tdi beyaz olabilir güzel duruyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)