Polo biraz önde olabılır fakat çok fazla fark olmaz
Printable View
Polo biraz önde olabılır fakat çok fazla fark olmaz
Burada dsg nın avantajı sadece polonun dsg olusunda degıl dsg olan butun vag gurubu aracları ıcın artı bı avantaj cunku kusursuz vıtes atıslarına sahıp bı sanzıman dsg .
Bence sole ıfade edeyım manul polo gtı olsaydı bıle dsg gtı karsısında yıne dezavantajlı olurdu :) Ayrıcayazdıgım yazıyı bıdaha okursanız nedemek ıstedıgımı daha ıyı anlarsınız heralde yanlıs anladınız ben dsg arayı fersah fersah acar demedım :)
rcz de yazılımlıysa bence baya çekişmeli olur , öyle arkadaşların dediği gibi fersah fersah fark yiğeceğini hiç sanmam.
rcz'nin şanzımanı nasıl ne derece başarılı bilmiyorum o yüzden izleyip görmek lazim derim.
Dsg konusuna gelirsek aynı araçların dsg - manuel olanları denendi son yıllarda. kısa mesafede şanzımanı cok daha kısa oldugu için tık tık vites atarak dsg öne çıkıyor. ancak manuel gelip geçiyor dünya genelinde denemeler böyle. sadece başta kısacık oranlar sayesinde öne çıkıyor diye dsg'ye tapılması garip geliyor bana
uzun mesafede rcz yetişir geçer diye düşünüyorum
yüksek hızda dsg de aktarma kaybı oluyor diye biliyorum yani yüksek hızlarda manuel daha avantajlı ...
tabi bu karşılaştırmayı aynı vites sayısı ve aynı şanzıman oranlarıyla yapmak daha mantıklı olur ...
en iyisi deneyp videoyu bi an önce paylasın
Abt yazılımlı polo 50-220km 4-5 boy önde olucağnı dusunuyrm
Deneyin biran önce forum birbirine girmeden bence
dn: gönlüm rczden yana
gönlüm rczde yana ama bence polo alır
Acikcasi benim de gonlum RCZ den yana :D
ahh Cooper 'i bi cikarabilsek .. :)
tartışmasız polo daha ciddi yürüyen rcz göremedim. Bana göre pejoların 200lü rakamlardaki beygirleri pek gerçekleri yansıtmıyor