videoya deneme mi diyorsun cidden? korna basarken ayağım gazda geleyim biçok arabayı geçerim,) 200 üstü vectra geçecektir ama oraya kadan hiç şansı yok...
Printable View
bende arkadaşlara katılıyorm 200 e kadar vti plakasını okutur
cdx'ler öyle hafife alınacak araçlar değil ki videolarını eklediğim extralı bir araçda değil bunu yüklü ve sökük düşünsek ???
Vectra kısa müddet 1 kafa geride kalıp geçer.Heleki emmesinde kapağında polsh varsa basar basmaz da vti ı ayırabilir..
kısa vti uzunda vectra..
ankarada olsaydı bende vectra ile denerdim :D
vti in mazallah alt devirlerinde başlar ise örneğin 3000 gibi, vti hiçbir şekilde öne geçemez, ayrıca 5. vitesi görmeden v6 önde olur arkadaşlar ,sadece filtreli bir vtec sonuçta, ama v6 kullanmadıysanız varsayımla yorum yapmayın, 130-140 dan sonra çok stabil hızlanıyor v6 lar.
1. sayfadakı video 6 sene önce . şimdiki vti lar çok daha hızlı .
Benimde şahsi fikrim 60-70 gibi hızlarda basılırsa 150-160 gibi vectra yanaşır ve uzar gider.
bende sonradan okudum sadece filtre varmış. çekişmeli olur ama opel geçer büyük bi ihtimal yüksek hızda
videodaki denemeler izmirde oldu çok seneler evvel, 2 korna serkanın :D vectra..vti da ugurun olmalı..
bende eme vti varken denemişdik vectra gt ile araçlar f/h/e- hb vti b16b piston
2x VTI , Vectra GT - YouTube
Vectra GT vs Civic VTI - YouTube
2. vites de basılırsa 4 ün sonlarına dogru vti önde olur. sonrası ***** :)
vectra gt ile cdx farklı sanırım birisi 2.0 diğeri 2.5 v6
zaten vectra gt oldugunu belirtdim..:)
gt ile v6 bambaşka arabalar , yukardaki videolar çok yanıltır, ama şu açıdan bakarsak eğer 2.0 gt bile o kadar tutunuyorsa (ki onlarda iki çeşit motor var en güşlüsü 156hp olan) bu durumda v6 yı az çok tahmin edersiniz :)
gt dediğinizde astra gsi motoru var v6 dan aşağı kalan bı arac değil
vectrayı hafıfletın vti da 4 kişi bınsın gecılsinde bazı kesımler rahatlasın konu kapansın:)
Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Colt pert olduktan sonra babamın arabasıyla uğraşır oldum şuanlık. Bikaç gün sonra VTI ile deneyeceğiz. Gelişmeleri aktaracağım buraya. Bu sırada son videodaki GT SFI mı yoksa Ecotec mi?
izmirdeki vectrayı hatırlyorum eskilerden :) egzoz felan derken arabanın kimyası değişmişti eğer sağlıklı ise 4 vitesten sonra vectra gelip geçer
vectranın sesini dinler keyif yaparım ..
200 e kadar vtec önde gider
2.5 v6 nın gelip geçeceğini düsünenlerdenim.
kısada vti uzunda vectra diyorum
Çekişmeli olucak gibi ne zaman denenicek
paslandık deneme yapamıyoruz
yokmu ankarada vectra v6 deneyelım benım vti ile :)
Vay arkadas agzı olan konusmus:D
arac kımın dermısım vıdeodakıvtı caı egsoz olması lazımdı.
vıdeodakı 106lar egzantrıklıydıç
vtı ı 4 ortalarındn ıtıbaren gecıyor yanı 200 e kalmadan.
baska araclarla deneme soranlar yuklu yuksuz egzntrık vs yaklasık 120 vıdeoya bakabılır tarıhsel gelısım acısından:D
Bence vectra nın pek şansı yok ama uzun denerlerse durum değişebilir
benzin harcamaya değmez. VTİ :)
Uzunda vectra nın gideceği aşikar zaten vti kafadan ne kadar fark atarsa ilerde o kadar şanslı olur tahminim 180 e kadar 2-3 boy vti önde olur snrasında vectra alır diye düşünüyorum...ŞUDA VAR 4 BİTER ROLL BİTER yani vti galip sayılır önde bitirebilirse :D :D Konunun takibindeyim...
ne vti mış arkadaş, karşılaştırılmadığı araba kalmadı mübarekin...
bugun hava guzel
go pro muzun şarjı da var
yokmu deneyecek vectra v6 ? :D
Bence saglikli bi Vectra 3. Viteste direk acmaya baslar. VTİ in egzantrik piston girmesi lazim. Cunku Vectra 6 silindir. Cok guclu. Vti cilar hic bosa basmasinlar husran olur.
Pazar pazar evde oturup kime sarayim başka :D:D
Denenmedi mi hala ?