polonun pek şansı yok gibi.
Printable View
polonun pek şansı yok gibi.
Güzel veriler ile mantıklı bir açıklama yapmak istemişsiniz fizik falan diyorsunuz da işin matematik kısmı olmuyor bu sekilde. Neden derseniz 0-160 süresi 0.7 saniye hızlı olan araç 160km hıza geldiğinde 31metre ilerde olacak diye bir hesap asla herhangi bir koşulda mümkün değildir, çünkü iki araç bire bir aynı hızlanma grafiği ile hareket etmiyorlar. Yani v hızına polo 1 saniye önce geliyor o zaman x metre önde olur demek için tüm basit fizik-matematik ivme-konum-hız grafiklerini çöpe atıp sabit ve ortak ivme ile hareket eden iki bebek arabasından bahsetmemiz gerekir.
özetle hızlanma grafikleri olmadan 0 100 süresi vs süresi elimizde olan araçları kıyaslamak farazi olur. grafik yoksa bile 0-30 0-50 0-80 0-100 0-130 0-150 bu sekilde hepsini bilerek yapacagımız kıyaslama hesabı dahi farazi olur belki ama belki yakın bir sonuç elde edilir. Yorumuma lütfen kızmayın ben sadece tek bir hızlanma verisiyle yorum yapan bir çok kişi gördüğüm için herkese bir hatırlatma olsun diye yazdım. Size bir gıcıklığım dur cevap yazayım durumum olamaz :)
çok şükür yakın zamanda denenicek sanırım :)
Kalkışta belki gti biraz tutunur sonra hiç şansı yok.
Selam yukarıdaki polo videosu bana ait stock iken deneme yapmiştım :D .şöyle kendi fikrimi söyliyim sıfırdan kalkılırsa mersedes üzer gibime geliyor 4 çeker gerçekten kayıpsız ok gibi firliyor agırlıgına nazaran ona göre de güç ve torku var aracın :D polo bazen kalkışlarsa çok sarıyor ,fakat diger şekille 1.vites de 30km basılırsa polo direk 1-2 boy atarak 180-190km hızlara kadar önde olur sonra mercedes kesilmediğinden ötürü 200ler de 1 boy önde olur sonra açarak gider..
söyle bi video var ama çok sağlıklı olmamış
Ecufast e350 cdı 4matic - polo gtı izle - Araba videoları - Videolar - Yehhu.Org
Kısacası hacim iyidir hacim candır :D
kardeşim haklısın "tam 31 metre" diyemeyiz zaten ben daha öncede belirttim birçok değişkene bağlı tam net olarak rakam veremeyiz bu konuda fakat kesin bildiğimiz birşey var ki ama 0.7 s önce ulaşırsa mutlaka önde olacaktır.
31 mt. ise diğer değişkenleri sabit tutarak verdiğim kabataslak gelişigüzel rakam daha az olabilceği gibi daha fazla da olabilir.
En yüklü E350 CDI'ı getirin bana. :D :hahaha: :p
Süleyman derste ve tech'desin şuan , Ümran teacher'a söyleyecegim :)
roll de merco +180 den sonra +18 yapar :)
Sabah gti'ı gördüm yan sokakta çocuklar anahtarlarla etrafında geziniyorlardı :D
Maşallah :)
stock şekilde 200e kadar kafa burun olsada 200den sonra 265hp e350 rahatsız eder poloyu.bizde cls350cdi var 265hp 620nm tork 1815kg rwd polo ile 50-60dan değilde otoban seyrinde 80-100 arası gibi basıldığı zaman 180-200e kadar polo tutunuyo ondan sonrası konulu oluyo.tam süre ölçmedim yakında ölçeriz ama yaklaşık 20-21sn civarı bi 100-200 süresi var cls350cdi 265in deneyip net bilgi veririm...
Zaten belirttigim aralik belli 200 den sonrasi icin az cok kestiriyorum sonucu :-)
50 60 km gibi hızlardan basmak mercedese hakaret olur. ben olsam 80 100 den aşağı başlamam :D 100 den 220 ye basılsa standart polo gti sadece seyreder. adamların olayı zaten 200+ hızlar. öyle trafikte basmaylar bişey anlaşılmaz. polo dizelle bile trafikte peşpeşe gidersin. adamların olayı 200 üzeri. birden canlanıyor namussuzlar.
Bi e350 bulamadik arkadas:hahaha:
Arayış devam ediyor ama.. :D
Peki c250cdi ile ne olur beyler?
Şöyle ki e350 cdi 4 matic ile c250 cdi denemiştik ve top speed e kadar e serisi c yi ayıramıyordu hani dedik heralde uzunda farkı çok açar ama yok 250 ye kadar hiç kopma olmadı daha da deneyemedik zaten ama ondan sordum polo ile ne olur diye
merco ile limon sandığını kıyaslamak ne abest yaa poloda neymiş merconun yanında
arkadaş foruma çok hızlı giriş yaptı , çıkışı da hızlı olmaz umarım :)
Polo GtI ve e350 sürmüş birisi olarak diyeceğim tek sey E350'nin GTI'ı üzeceğidir.