ıkı aracta 2013 model, sanzıman, motor sıkıntısı yasayan duyan eden varsa buraya yazarsanız sevınırımıkı arac arasında kaldım :S
ıkı aracta 2013 model, sanzıman, motor sıkıntısı yasayan duyan eden varsa buraya yazarsanız sevınırımıkı arac arasında kaldım :S
tabikide golf
auris in şanzumanı çok kötü vites gecişleri vs
kesinlikle ve kesinlikle golf![]()
Yeni auris'i incelemedim dışarıdan bakındım sadece ama tipik karakteristikler kolay kolay değişmez.
Bu karşılaştırmayı cevaplamak için erken bence.
Golf MKVII 1.6 Tdi
bu sınıfta iki arada bi derede kalınacak en son iki otomobildir golf ve auris. bi insan golf'e hayranlık duyup aynı anda auris'e gönül veremez diye düşünüyorum. tamamıyle zıt kutuplar. şahsi fikrim elbette golf. her yönüyle ezer auris'i.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Aurisi beğenmedim reklam müziği güzel di ama![]()
auriş kadar boktan bir araba olamaz tam 5 yıl şattım
rezalet bir araç ne şanzumanı nede motoru başarılı ama benzinlişi şüper 132 pş 7 ile otomatik
ben eşime aldım golf 7 dizel otomatik çok memnun arada bende kullanıyorum güzel bi araç benim tavsiyem golfden yana.
Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
toyotanın mmt si sıkıntılı. bu konuda çok şikayet var bi o kadar da beğenenler var. toyotanın benzinlilere koyduğu tam otomatiği alınır ama mmt için dsg ile karşılaştırınca alınır bir yanı kalmıyor![]()
Auris 0-100 ü olmayan araba![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)