Sana atar ypıom ıhtıyar tehlıkenın farkındamısın :D
cık konudan bamlıcaklar bızı :D
ies 1 yık önde bana göre.
Printable View
era'nın iyi vites değiştirmesi lazım ki yetişmesin :D
Yol yokuş yukarı olursa era önde olur yol yokuş aşağı olursa civic önde olur yol düz olursa kafa burun olur diyorum:)
o zaman ies benle yürür :D
öyle boy boy açamazsın berkay :)
200.000 km de conta yaktigimdan ust kafa acildi ust kafanin egriligi alindi sadece ve toplandi.kat iptali,sonda dandik bi susturucu ve d15b7 emmesi var.arac ( 1.5 ex ) .kia rio 1.5 crdi 46.000 km de.2 de bastik 3 sonuna kadar 2 boy.3 te bastik yarim boy kafa cikardi ,3 sonuna dogru 1 boya yakin ondeydim.
honda 3 kere daha alır benım vıdeom var 1.6 crdi ile 130 hp versıyonu
http://www.techturkey.com/forum/vide...-262-tork.html
era nın içinde hiç yolculuk yapmadım yada kullanmadım fakat f30 3.20d aracım var izmitten istanbula giderken 170-220 li hızlarda era dizel tamponumdan bir an ayrılmadı ve çok şaşırmıştım. civici geçemese bile zorlar gibi geliyor bana.
bence filtre egzoz sonucu etkiler ies yarım yada 1 boy önde gider
1 sene önce forumda chipli focusla civic in vidyosunu izlemiştim 1 boy kadar öndeydi civc. yine aynısı olur :)
Mantığım ies, içim era diyor :)
3 sene ies kullanmış biri olarak kısada uzunda era alır diyorum. eğer ies 4500 5000 rpm gibi basarsa bi müddet önde gider. tabii 160 da filan bırakırsanız ayrı konu. iesin 4. vitesi leş gibi. 5. vites zaten yok desen yeridir. Bi defa uzun yolda denk geldi era 210 ile tampon tampona gittik geçemeyeceğim diye bıraktım :D era sürdüm yol tutuş filan rezalet ama köpek gibi gidiyordu.
bence roll yapılırsa era belki kafasını çıkarır belki çok az beraber yürürler ama hız arttıkça civicte arayı açar gibime geliyor. drag olucaksa zaten 2. vitesten itibaren civic yine arayı açmaya başlar bence. ama yine de denemek lazım ben sadece fikir yürüttüm...