Stock roccoyu geçersin günkutta yazılımlısı çok zor baya iyi gidiyor . videodaki rs in specleride yazılım egsoz filtre emme polish öle bi clio rs te geçer seni :)
Printable View
Stock roccoyu geçersin günkutta yazılımlısı çok zor baya iyi gidiyor . videodaki rs in specleride yazılım egsoz filtre emme polish öle bi clio rs te geçer seni :)
ROCCO:revo stage 2 yazılım,bmc filtre kit,downpipe ve sonrası komple iskender egsoz,down valve 1.65 peak 1.45 cont. yuruyodu.
CLİO RS:Filtre egsoz yazılım vardı heralde
o aracın sahibi çok samimi arkadaşımdı ölesine denemiştik. sen edirnedeysen VTC 40 plakalı typer ı bilirsin onu 5. viteste geçiyodum (5 vites typer ın iyi gittiği vitestir) yukarda demişlerde bu kadar büyütme roccoyu gözünde büyütmediği arabalar neler yapıyoo zaten ortada bu lafımı yanlış anlama herkes emek veriyoo para zaman harcıyoo yapıyoo biraz saygı iyi olur bence:)
edit: alican yazmış rs in specleri
Bende gti varken ecufast yazlmli roccoyla denems 3sonuna kdr onune gecip 4 de yakalayip 5de onumde oluyodu.
Ama bge ile bastgmzda hic onune gecememistm 2 3 beraber oturup 130 140 sonra aca aca gidiyordu.
Kb rs baska yazilmli roccoyla denese arkasnda kalmazdi gibi bence..
gıt dene gel cay ıcek zaten gecıceksın stage 2 olmadıkmadıktan sonra sıkıntı yok :D
yaza hazırlıklı ol :) aklınıı alıcam hashaha şaka bir yana denediğinde video çekin izleyek
yaza büyük ihtimalle ordayız :) ama hanımla olucaz artıkın
210 kadar Na- Crx diyorum . :)
2 -3 ay var abi belki biraz daha fazla şmdi önümde söz ,nişan var egzantriklerin parasıda gitti zaten :D
Olsun serdar abi bende hatunla gelicem :D :D
dipnot : desene yine giremicez o sahildeki bara :D
Teşekkür ediyorum abi,yüzünü kara cıkarmıcam :)
gunkut sen game over olmusunn :) nısan falan erken :D
aahaha e hatunları ne yapcaz abi :D :D
Sorma yav melih abi tam ben beyin işine giriyordum ,bir dediler hadi artık söz nişan yapalım diye ne beyin kaldı ne egzantrik arabayıda cıkarmıyorum artık sadece rollinge giderken 15 günde bir marşına basıyorum o kadar :D
Diğer arabanın kmsi deli gibi artıyor suanda :D