Arkadaşlar ne diyorsunuz bu işeBen 2.0 vectra'lar vti la yürüyemez diye düşünürdüm
Vectra vs Vti - YouTube
Arkadaşlar ne diyorsunuz bu işeBen 2.0 vectra'lar vti la yürüyemez diye düşünürdüm
Vectra vs Vti - YouTube
2.0 gls araç. jantından, kapı kolundan heryerinden belli. videoda denilene göre headers falan varmış
Kesinlikle vti bı sıkıntı var maşallah araclara
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
2.5 v6 olanı bile geçerken cigerlisi 2.0 ne alaka vtec bile açtıgı muamaa o vti nin cigerlisi rahat geçer
bu da devamı arkadaşlar,
2 vti x 1 vectra
Vectra vs Vti 2 - YouTube
oyle bi dunya yok. (tunce-R)
Arkadaşlar bu vectranın sahıbını az cok tanıyorum 40 yaşları civarında bi abimizdi biz 2009 da 106 vti larla gazlarken arkamızdan geliyordu bu vectra.gercekten o zamanlar bile ben cok sasrımıstım bu arabanın böyle yürümesine.vectra gercekten başarılı gözümle şahit olmasam bende inanmazdım bazı şeylere![]()
Vectrada başka bir motor mu swaplı acaba ?
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
c20let ayrı bi dünya. 2jz gibi ufku çok açık bi motor![]()
Yunus abi bahsetmisti hafif yokus yukari vti'I vectra 2.0 geciyor diye. Bahsi gecen deneme acaba bumu..
Adam bal gibi yürümüş işte,helal olsun yine honda tutucuları yenilgiyi kabul edemiyor![]()
aracı yüksek fiyata satmam için elinizde 'jdm' yazısı varmı ??
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)