İlanlara baktım Megane rs en yenisi 2007 model, km'ler çok yüksek.İlla ki daha performanslı RC'ye göre ama aynı paralara daha yüksek model temiz araba bulabilirsin.
Megane RS çok severim ama bu şartlarda tercih etmezdim.
Printable View
İlanlara baktım Megane rs en yenisi 2007 model, km'ler çok yüksek.İlla ki daha performanslı RC'ye göre ama aynı paralara daha yüksek model temiz araba bulabilirsin.
Megane RS çok severim ama bu şartlarda tercih etmezdim.
207 RC mi megane RS mi dersen RC derim.Kesinlikle daha şık bence.
Rc lemans :)
sımdı ben lemans alırım gelır clıo rs saplar cok kotu olurum :(
O zaman satar clio rs alırsın ne diyelim şimdi :)
cok kararsız kaldım :) yazlımlı rc yı clıo rs yermıkı :)
selam ,
kriter alayına giderse ; type-r alın bence.
Ona da birisi saplayınca cuprya geçersiniz..Şaka bir yana Megane RS ve 207 RC aynı sınıf araç değil öncelikle.
Hem sınıf hem hacim hem teknoloji farkı var.
Ben herzaman daha modelli ve düşük KM li aracı tercih ederdim bütçeme göre..
t-yper gucum yetse hıc dusunmeden alıcam zatende gucum yetmıyor... temız makınalaraa 45 ıstıyolar...ya megane rs yada 207 rc olucak baska ıhtımal yok gıbı...
Hocam RC gördüğüm izlediğim kadarıyla sıradışı müdahaleler olmadıkça bir clio rs ile aşık atacak boyda değil. Eğer clio rs e geçileceğim diye bir endişeniz var ise rc yi kafadan eleyin derim ;) Megane rs in iç mekanı bagajı vs çok daha geniş ve konforludur her ne kadar bu tip araçlarda aranmasada. Satış anlamında rc daha giderlidir. Ancak yolda sıralama aynen şöyle olur: Megane clio rc :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...21213943/detay
Eğer bu arabanın km'si ile oynanmamışsa ki uzun zamandır Megane Rs takip ederim internette,içine baktığın zaman bu kadar temiz olanını ve bu kmde olanı ilk defa gördüm.
Eğer bu araba denildiği gibiyse kaçırma derim sana.
Bu fiyata göre bedava ki pazarlığıda var bunun.Kesinlikle kaçırılmayacak bir araba
Rc de gt de surmus biri olarak rc diyorum. Gt daha konforlu, ama rc daha sert ve ssp gibi donanimi var. Ayrica esp komple kapaniyor rc de
Rc de gt de surmus biri olarak rc diyorum. Gt daha konforlu, ama rc daha sert ve ssp gibi donanimi var. Ayrica esp komple kapaniyor rc de. Yazilimsiz rc 100-200 24,5sn. Yazilimli 18sn komple stock motora
peki rc nın yazılımlı halının gıderı nasıl?onun hakkında bılgınız varmı?dowpipe,komple düz boru,eksoz,filtre,yazılım...bu cpeclerde nasıl yurur?hangı araclarla yuruyebılır?
gt ile rc arasinda ben kesinlikle rc alirdim.2 aracida sürdüm rc almistim.kisa bir süre sürmüstüm tadi damagimda kalan arabalardan biriydi resmen.
207 Gt - Rc güzel araçlar performans olarakta gayet tatminkarlar fakat Megane Rs e bindiğiniz an sınıf farkı bariz anlaşılıyor. 207 Gt mi yeni sattım ve Megane Rs aldım bende de km ve temizlik takıntısı var bu nedenle aradım aradım ve sonunda 43binde tertemiz bir Megane Rs buldum aldım. Şimdi ikisi arasında artılar eksiler dersek sanırım 207 nin daha yeni bir araç olması dışında bir artısı yok. Performans olarak Megane tartışmasız önde , aynı şekilde konfor olarak da Megane tartışmasız önde. 207 RC nin koltuklar cidden başarılı bu konuda Pug iyi. Ama araç içi görsel ayrıntıları derseniz yine Megane öne çıkıyor. Turuncu kemerler , turuncu dikişli iç mekan ve kullanılan deri gayet başarılı.
Bunun dışında aktarma olarak yine Megane Rs 6 ileri şanzımanı ile iye önde 207 de şanzıman çok nazlı ve sorunlu.
1.6 Thp nin motor sesi malasef çok kötü genelde dizel mi bu diye sorulara maruz kalmak kaçınılmaz , egzoz sisteminizi hemen elden geçirip motor sesini biraz olsun kapatmanız lazım. Cidden çok kötü çalışma sesi.
Frenleme konusunda yine Megane almış başını gitmiş RC nin frenleride GT nin frenleride güzel fakat bir RS ile aralarında çok fark var. RS 2-3 gömlek üstün.
Ben 207 ye keyifle bindim herkesede tavisiye ederim yine alırmısın deseler düşünmeden evet derim fakat Megane Rs ayrı bir dünya.
207 RC al kardeşim.