İki araç da tamamen stock olsun. İki araca da uygun bir devirde başlansa, 210-220 km/h hıza kadar roll denense; sonuçlar nasıl olur?
Daha önce deneyen oldu mu?
İki araç da tamamen stock olsun. İki araca da uygun bir devirde başlansa, 210-220 km/h hıza kadar roll denense; sonuçlar nasıl olur?
Daha önce deneyen oldu mu?
Denemedim ama filtreli fn 2 ve stock ibiza cupra kullanmis biri olarak 170 e kadar yakin giderler ustlerde fn2 gecmeye baslar diye dusunuyorum.
160 a kadar çok yakın yürürler bence sonra fn2 ufak ufak açar gibi geliyor
Hondacılar daha bu konuyu görmemişler sanırsamBizde arkadaşlar arasında defalarca konuşmuştuk bunu. Uzunda Fn2 yürür gider orası aşikar. Benim görüşüm 2 araçta tamamen stock olursa 180 e kadar yürürler sonrasında GTİ hacimden dolayı şişer ve Fn2 açmaya başlar diye düşünüyorum.
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
Stock varsa denemek lazım.
Bu senaryo Ankara'da olsa GTI FN2'nin gözünün yaşına bakmaz.
Yakın kilolarda iki araç biri 180 hp diğeri 200 polo dsg farkıyla baya baya kafa kafaya giderler sonrası fn2 biraz açar arayı
fn2 iyi 3 yıl kadar kullanmış biri olarak,şöyle düşünüyorum,biri güçlü diğeri kuvvetli
biri ağır biri hafif birinin şanzumanı daha verimli (dsg) biri hacimli diğeri düşük cc
ben düz yolda 240 km yi geçemiyordum fn2 ile polonun ne yaptığı önemli top speed de 230 larda bitiyorsa ve o süratlere acılar çekerek geliyorsa ozaman fn2 alır , ama fn2 nin sesi ve devir çevirmesinden başka keyifli hiçbişeyi yok.typer olacaksa ep3 olmalı
ben gti 180 ne kadar önde olur diyorum.zamanında 1.6 175 ps rs 207 ile fn2 nin yarışı olmuştu ve 210 lara kadar üzmüştü fn2 yi,tsi motorun teknolojisi verimliliği daha iyi olsa gerek rs den.ben oyumu bu sebeple gti den yana kullanıyorum![]()
type r 4. Ve 5. Viteste kendini gösterir yol çok uzarsa açarak gider.polo 180 den sonra pek canlı değil hacimden dolayı sanırım.ama polo 140 lara kadar kafa çıkarabilir.type r ı kullananın pilotojı çok önemlibenim izlenimlerim bu yönde
saygılar..
160+ Fn2 o hıza kadar kafa göz
Yaptigim bir iki denemeyi goz nonunde bulundururarak gti in baya bir sure onde gidecegini dusunuyorum. yuksek hizlari bilemeyecegim
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
180'e kadar felan gti önde oluyor...
sonra fn2 geçmeye başlıyor...
bende şimdi eksoz filtre var..
fn2 de sadece filtre ben 210-220 de 1 boy belki 1.5 boy önde oluyorum...
03 STİ
GTI 160 da 4. vitesi bitiriyor.TSI motorlarında en verimli olduğu 2-3-4 vitesleridir.Tahminimce 2 boy kadar önde olur polo 170 lere kadar.180 gibi de yan yana gelir ve açılmaya başlar kısaca 180-190 dan sonra hacim kazanır.
3 vtesten sonra fn2 geçmeye başlayacaktır 200 gibide vtec ikisinide geçicektir![]()
Yüksek hızlarda fn2 yürür
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
Bu sitedeki karşılaştırmada GTİ bariz daha üstün gözüküyor.
Honda Civic Type-R vs VW Polo GTI 1.4 TSI - FastestLaps.com
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
GTİ max 200 e kadar bırakmaz.200 den sonra fn2 ufak ufak çıkar öne doğru.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)