User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: subaru 2.0 gt gc8 mi - volvo 850 2.3t5 mi- calibra 4*4

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

subaru 2.0 gt gc8 mi - volvo 850 2.3t5 mi- calibra 4*4

mrb arkadaslar wv marka aracım wardı sattım kendım ıcın 22 bin üst lımıt koydumm yururu saglam olan eli ayagı duzgn bı arac aradım baktıgım cok arac oldu rover 220 den tut opel gsı lere kadar aklınıza gelen bana onerebılecegınız ama kesınlıkle yuru stock halde yururu saglam olan arac warmı fıkırlernze acıgım ama bu ıkı arac kesınlıkle aklımdan cıkmıyo bıde calıbra turbo4*4 bunlara ek olarak atmosferık motorlardanda 190e 2.3 coswort bmw 325 e30 kasasından bu gıbı araclar aklıma geldı fıkırlerınıze acıgım ve sız olsanız bunlardan hangısını tercıh edersınız subarunun boxer olması korkutuyo benı volvonun youtub da bı vıdeosu war cok etkıledı calıbrada aynı sekıl bı vıdeoda 0-200 aralıgın 13 sn. tabı bunlar basıncları ıle oynanmıs temız bulunup saglam sorunsuz hangısı alınır
    pd130---> pd105--> d16a9--> z20let

ANCAMARO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tertemiz stock bir 106 gti alp beyazı alır her pazar yıkayıp mutlu olurdum yerinizde olsam. Satma sıkıntınız olmaz en azıdan

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Listeye gore subaruyu tercih ederim neden dersen her yonden.Net cevap.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saydığın araçlardan hiç birini kullanmadım tecrübem yok ama çocukluk hayalım "c20let" 4x4 calibra

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kdr bütçem varsa araba yrütmeyide düşünüyosam ya volvo ya 3 25 seçerim

mercedesin mekanik enjeksiyonu uğraştırabilir
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bulabilirsen Manuel t5 c70 bak. S70le aynı araçtır. 850nin yenisidir. s70te bakabilirsin...

Bende şuan senin gibi araç arıyorum. Korkmam dersen Saab 9-5te var... Şunu düşünmelisin önce...
    premium sınıf, donanımlı, ağırlığı olan ve aynı zamanda hızlı olan bir düz yol aracı mı (volvo-mercedes-bmw)

yoksa her türlü oynamaya gelen, premium kalitede olmayan bir araç mı (honda, subaru, pug vs vs)

Ben ilk seçeneği tercih ediyorum mesela... tabi bulabilirsem kafama göre bir şey...
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

turkerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    calibraların çoğunun 4x4 ü çalışmıyor ve bakımsız araçlar ankarada birkaç tane alınır durumda calibra var .... kozmetik olarakta sorunlu araçlar ön tampon ayar tutmuyor genelde ...

calibra alacaksan tüm paranı yatırma 3-4 bin lira ayır kenara ama ben yinede calibra tercih ederim ...

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    calibra ve gc8 sahibi oldum her 2 sinede 3 sene kadar bindim. Çok ama çok farklılar. Calibra çok kullanıcı dostu değildir söyliyeyim. Fazlaca uzun ama yinede iyi yol tutar. Gc8 de şansıman problemi kırılma korkusu derken adamı hep acebalara boğar. Ben şimdi olsa 2 sinide direkt eler başka birşey alırdım. 850 olur mesela.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    850 düzde hızlı gidebilecek bir araba. 22 harcayacaksan da uçak olur. Ama son sahibi olursun ya da 22 harcadım 22 ye satarım diyemezsin. GC8 ya da Calibra alacaksan kenarda 22 dışında 3-4 daha olmalı ki problemlerini giderebilmelisin. Yol tutuş olarak ikiside Volvodan çok çok daha iyidir. Ama segment farkları var. Tamamen farklı arabalar.
    IN BOOST WE TRUST

kaan megi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2000 model arası s40t4 de tavsiye ederim biraz oynamayla aile sprc şaka makinası olur
    Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..

ecz_murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yürürü sağlam yorgun araçlar masraflı olur, benim tercihim hangisi temiz az kilometre ile bütceme uygun denk gelirse onu alırdım. Tabiki aralarında kullanım keyfi hard olarak subaruyu tek geçerim. Çok amaçlı olarak volvo veya bmw de keyifli seçenekler olabilir.

Aps - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gc8 bence haftasonu arabasi,günlük yorucu bir araç.Temizini bulmak da biraz sans

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yerinde olsam birde 1.8t octavi'lara bakardım bütçene uygunları ver hemde 1.8t
    Bayrak belli, Kitap belli çok şükür.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    21 Liraya alacagın gc ile cok ugrasırsın.. Bide alacaksan 99-00 al kesinlikle. bugun 96-97 aralıgının tum japonya parcaları ınanılmaz pahalı. maf ı 1300 tl mesela. 99-00 in 328 tl.. bu arada sanzuman kırma korkusu olmadan gc e binmek istiyosan 29 liraya dogbox ile beraber vereyim sana

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.8t bence de mantıklı seçim

22ye verir mi bilmiyorum ama üyelerden deniz var d3n1s rumuzlu,1.8t a3 var onda, cooper S alacağım diyordu belki verir o paralara.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GC8 GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    21 Liraya alacagın gc ile cok ugrasırsın.. Bide alacaksan 99-00 al kesinlikle. bugun 96-97 aralıgının tum japonya parcaları ınanılmaz pahalı. maf ı 1300 tl mesela. 99-00 in 328 tl.. bu arada sanzuman kırma korkusu olmadan gc e binmek istiyosan 29 liraya dogbox ile beraber vereyim sana
    hacı sen şanzımanı satmamış mıydın ya ??
    Alıntı fastuncle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ONLY MODS CAN JUDGE ME

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler bunlar benım aklımdakıler sızın onerdıgınız warmı saglam yururu olan pıyasadakı 50 60 mılyarlık aracları zorlanmadan gecen araclar bunlar war benım gördugum kadarı ıle tabı görmedıklerımıde sız soylersenız alırım neden almıyayım sorunsuzca bınecegım masraf amenna o olacak ıllakı bu modelde araclarda masraf olmaması cok zor ya bızım gıbı kaçıklardan almak lazım adam motoru yururu sıfırlayıp gazlamıs ya ondan alacagız kı sorunsuz olsun yada buyuk bı ıhtıyar amacadan alacaz kı sorusuız olsn gc8 göruntude war bırazda elı ayagı duzgn olan araclar önerılere acıgım hemen 1.8t ye bakıyorum gökturk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    850 düzde hızlı gidebilecek bir araba. 22 harcayacaksan da uçak olur. Ama son sahibi olursun ya da 22 harcadım 22 ye satarım diyemezsin. GC8 ya da Calibra alacaksan kenarda 22 dışında 3-4 daha olmalı ki problemlerini giderebilmelisin. Yol tutuş olarak ikiside Volvodan çok çok daha iyidir. Ama segment farkları var. Tamamen farklı arabalar.
    abı bı forumda daha senın yorumlarını okumustum volvo hakkında bılgın war 850 sorgulamamıydı neydı o arac cok candan gelıyo bana saglam 1 barda 1 bucuk barda muthıs ıvmelenmelerı war banamısın demıyor s2000 lerden tut cobralara kadar yedıgı vıdeolar var youtubda bıraz acarmısın volvoyu

semavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    75 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Volvolar donanımlı düz yol araçlarıdır. Rolling senin için olmazsa olmaz ise alabilirsin... mesela benim için viraj kabiliyeti çok önemli değildir çünkü makas atmam atanın arkasındanda gitmeyip küfretmeyi tercih ederim

Tek kapıda olur dersen c70te bakabilirsin, en azından şekil olarakta daha günceldir.
    Biraz saygı... Dünya herkesin...
    youtube.com/c/KadirZora
    www.zoramotors.com
    https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)